![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No wreszcie, moi rodzice w ten weekend będzie zamawianie końcowej części mojej platformę, she's będzie piękne. (Thats poprawne swój Ona)
My rig specyfikacją przyjść w ten weekend Procesor: Procesor Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6mb Wikisłowniku 45nm I będzie więcej niż prawdopodobne overclockingu to 4.0ghz łatwo z procesora im coraz chłodniejsze, jeśli nie jest nigdzie na wysokim 3.0 "s. Grafika: 8800GTS 320mb Mam już tego produktu, pragną miałam GT ![]() Cooler CPU: ASUS Silent Square EVO Quiet CPU Cooler Nie można pozwolić sobie wody chłodzącej jeszcze mój czas przyjdzie. To jest dość duża tamy i daje wyłączyć jeden eary niebieski blask, jeden z najlepszych CPU Fan chłodnic. Sprawa: Atrix 9006B34 Silver / Black 520W Gaming przypadku oczek bocznych okien neon 12cm wentylator Temp wyświetlacz LCD ATX Ta sprawa ma 2x 8cm przodu fanów. i 1x 9cm wentylator Tylne wszystkie fanów Blue LED. Zasilanie: Standardowy zasilacz 520w, że pochodzi z Case. Płyta główna: Płyta główna Gigabyte GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 FSB 1333 Karta dźwiękowa: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Seria OEM RAM: 2GB 667MHz Dysków twardych: Wystarczy 250GB dysków twardych z komputera i już + 250 GB dysków twardych z mojego innego komputera. Dobrze, że w zasadzie mój komputer się w ten weekend tak im bardzo podekscytowany, im tylko 14 tak jego najlepszy komputer będę miał na kilka lat, i będzie modernizacji dysków twardych i dostosowywania przypadku w terminie późniejszym. I jeśli chcesz trochę zdjęcia gotowego produktu po jego wszystkie uruchomione i działa, prawdopodobnie będzie wymagać czasu, aby zbudować je od zera. Także, jeśli będzie się na temat różnych sprzętu i powinno się zamiast tego należy pamiętać, ja jestem zaledwie 14 lat i tak pewnie nie mogą sobie pozwolić na to, co "Big Boy's" może. Dziękujemy za czytanie i wielki wieczór wszystkich, take care! My System: Liam's rig ..?
|
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Cytat:
Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
zgadza się z węgla będzie trzeba lepszego PSU ale ja dont znać dużo około Dwa rdzenie procesorów
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie wiem, jak wiele przypadku, PSU i karty dźwiękowej kosztuje, ale jestem extimating na £ 60 dla sprawy i PSU i około £ 30 na dźwiękowej, więc chciałbym odrzucić dźwiękowej, i przejść do tego sprawy i zasilanie zamiast:
http://www.ebuyer.com/product/134798 Nicea tanie pół godnej patrząc przypadku gier i uzyskać PSU: http://www.ebuyer.com/product/127861 Także, polecam skakanie się od E8200 do E8400, to tylko zaledwie £ 15 dodatkowych (co może być oszczędności na alternatywne I've just oferowanych).
|
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się z wszystkich tych ludzi, zmienić swój PSU, jeśli możesz. Nie najlepszą decyzję.
Dlaczego życzę miał 8800GT, z GTS i GT bardzo są takiej samej wydajności mądry. Zajrzyj tutaj http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ to może pomóc na które PSU się. Inny niż budować swój że człowiek jest niesamowity. Im 17 i zbudował swój pierwszy komputer z powrotem w lecie, gdy jej nie ma w pobliżu, co twoje, i prawdopodobnie spędził jak zrobiłem. Może trochę więcej. :) Have fun. To nie będzie długa, aby można je razem albo. Zajęło mi tylko 4 lub 5 godzin. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie zamawiałem go jeszcze, więc powinien otrzymać E8400 zamiast lepszej sprawy i procesora. I'll go z:
http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 CASE i procesora E8400. jest dobra? |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki sam, bardzo pomocne:) A mój oświetlone wódki.
Problem im skierowane jest tak wielu ludzi prowadzących do mnie w różnych kierunkach, mam przyjaciół, informując mnie, aby przejść z E8200 i jej overclockingu. Inni, aby przejść z niego E8400, inni po prostu uzyskać Q6600 etc etc im mylić: ( All I Wanna Do Crysis jest grać na wysokim! |
|
|
|||
|
|||
|
Don't get your chmielu do wysokiej. Nr rig Crysis można grać na wysokim poziomie. Ale będzie można go odtworzyć tylko grzywny. Heck mogę odtwarzać go na 7600GT. : D Id powiedzieć pójść z E8400 powiedział, że każdy ma się tutaj.
|
|
|
|||
|
|||
|
słuchać ludzi na tych forach, oni wiedzą, co mówią o ich
![]() również, że sprawa jest wysoka upewnij się, że może to |
|
|
|||
|
|||
|
Co oznacza "zmieścić go" oznaczają.
Również nie widzę różnicy w E8200 i E8400 z wyjątkiem 2.66GHz - 3.0ghz ale mogę go do overclockingu 3.0ghz łatwo, jeśli nie więcej. |