![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па на крају, овај викенд ће бити моји родитељи наручивање коначног комада за мој лажирати, она ће бити лепо. (Тај исправан, она његова једна)
Мој катарка наочаре долазе овог викенда Процесор: ЦПУ Интел Цоре 2 Дуо Е8200 2.66ГХз 1333ФСБ ЛГА775 6МБ цацхе 45нм Ја ћу вероватно више од оверцлоцк то лако са 4.0гхз ЦПУ хладњак узимајући им, ако не и било где у високој 3,0 'с. Графика: 8800ГТС 320мб Већ имам овај производ, желимо Добио сам ГТ ![]() ЦПУ хладњак: Асус Силент Скуаре ЕВО тихо ЦПУ хладњак Не могу си приуштити водених хлађења ипак, моје време ће доћи. То је прилично велика брана, и даје један офф еары плави сјај, један од најбољих ЦПУ Фан расхладници. Цасе: Атрикс 9006Б34 Силвер / Блацк 520У Гаминг случају мреже страни прозора Неон 12цм фан ЛЦД екран Темп АТКС Овај случај је 2кс 8цм испред обожаватеља. и 1кс стражњи 9цм фан, сви обожаватељи имати Блуе ЛЕД'с. Напајање: А стандард 520у напајање које долази са Цасе. Матичне плоче: Гигабајт матичној плочи ГА-П31-ДС3Л Интел П31 Експресс ЛГА775 ФСБ 1333 Звучна картица: Цреативе Соундбластер Кс-Фи Кстреме Аудио ПЦИе Сериес ОЕМ Рам: 2ГБ 667МХз Харддриве: Једноставно 250ГБ харддриве са рачунара имам сада + 250ГБ харддриве из мог друга рачунара. Па то је заправо мој рачунар долази овај викенд па им прилично узбуђен, тако да им само 14 својих најбољих рачунарских ћу имати за пар година, ја ћу бити побољшање харддриве и прилагођавањем у случају касније. Ја ћу, ако желите предузети неке слике готовог производа након његове све горе и трчање, вероватно ће потрајати градити од нуле. Такође, ако је ваш коментар ће на различитим хардвер и требао би добити уместо будите свесни ја сам само 14 година, па ми вероватно не могу приуштити оно што је "Биг боы'с" може. Хвала за читање и имају велику вече свима, да брине! Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сложити са угљеника, мораћете ће вам боље псу, али ја донт кноткле велик део о дуал цоре ЦПУ-а
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам сигуран колико је то случај, псу и звучна картица је коштања вас, али ја сам на екстиматинг за 60 £ а Цасе псу и око 30 £ за звучну, па бих отпустите звучну потпуно, и иди за ово случај и напајање уместо: хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/134798 Нице јефтини пола пристојне потрази гаминг случају, а добили овај псу: хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/127861 Такође, ја бих препоручио скакање са Е8200 на Е8400, то су само пуке £ 15 екстра (који сте мај бити уштеда на алтернативе сам само понудио).
|
| |||
| |||
| Слажем се са свим тим момачки, променити свој псу ако можете. Није најбоље решење. Зашто желите ли имао 8800ГТ, ГТС и ГТ и згодан велик део су исте перформансе мудрих. Погледајте овде хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...анкингс-14076/ Интернет мај помоћи да на што псу добити. Друго него да је човек ваш градити Ауесоме. Им 17 и саградио мој први рачунар вратити у лето, његове где нема близу оно што је твоје и вероватно потрошио колико и ја учинио. Можда мало више. :) Забавите се. Неће вас дуго да га заједно оба. узео ме воле само 4 или 5 сати. |
|
| |||
| |||
| Нисам још га наручити, па бих требао добити Е8400 Уместо тога, боље случај и ЦПУ. Ја ћу ићи са: хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/127861 Псу хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/123912 ПРЕДМЕТ и ЦПУ Е8400. је да је добра? |
|
| |||
| |||
| Хвала сам, велику помоћ:) А мој лигхтенед духова. Проблем им је окренут толико људи водећи ме у различитим смјеровима, имам пријатеље реците ми да иде са Е8200 и оверцлоцк га. Другима да он иде са Е8400, други да само добити К6600 итд итд им Цонфусед: ( Све што желите да урадите је играти црысис на хигх! |
|
| |||
| |||
| Не примамо Ваше хмеља до висока. Катарка Не могу играти црысис на хигх. Но, моћи ћете да играте је сасвим у реду. Пакао ја га могу играти на 7600ГТ. : Д Ид саы Јуст ГО са Е8400 је рекао да свако има да се на овде. |
|
| |||
| |||
| слушати народ на овим форумима, они знају што говори о њиховом ![]() и да је висок случају пазите да се могу сместити |
|
| |||
| |||
| Шта значи «да прими га" значе. Исто тако не видим разлику у Е8200 и Е8400 осим 2.66гхз - 3.0гхз али ја могу оверцлоцк га 3.0гхз једноставно ако не и више. |