![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki son olarak, bu hafta sonu ailem, o gidiyor güzel olması için teçhizat için son adet sipariş edilecektir. (Bu doğru, onun bir de)
Benim teçhizat özellikleri bu hafta sonu geliyor İşlemci: İşlemci Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB önbellek 45nm Ben büyük olasılıkla overclock daha 4.0ghz kolayca bu CPU soğutucu Sohbet almak, değilse herhangi bir yüksek 3,0 's ile daha Grafik: 8800GTS 320mb Zaten, isterseniz i GT var, bu ürün var ![]() CPU soğutucu: ASUS Sessiz Square EVO Sessiz CPU Soğutucu Su henüz soğutma göze değil miyim, benim zaman gelecektir. Bu şey oldukça büyük baraj, ve bir eary mavi parlaklık, one of the best CPU Fanı soğutucu ortadan verir. Case: Atrix 9006B34 Gümüş / Siyah Oyun durumda 520W ağ tarafı pencere 12cm neonu hayranıyım Sıcaklık LCD ekran ATX Bu durumda 2x 8cm ön hayranı var. ve 1x 9cm Arka Fan, tüm hayranınız var Mavi LED. Güç kaynağı: Bu Kılıfı ile gelen standart bir 520w güç kaynağı. Anakart: Gigabyte anakart GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 1333 FSB Ses kartı: Creative SoundBlaster X-Fi serisi Xtreme Audio PCIe OEM Ram: 2GB 667mhz Sabitdisklerin: Bilgisayar Şu Basitçe 250GB sabitdisk şimdi var + 250GB diskin diğer bilgisayardan. Aslında bu temelde benim bilgisayar çok güzel bir heyecan Sohbet bu hafta sonu geliyor, bu yüzden onun en iyi bilgisayar Birkaç yıl olur, i sabitdisk yükseltmek olacak ve daha sonraki bir tarihte durumda özelleştirmeye sadece 14 Sohbet. Sonra da bütün kurma ve çalıştırma, muhtemelen sıfırdan yapımı için bir süre geçmesi gidiyorum ben eğer bitmiş ürünün bazı fotoğraf çekmek isteyecektir. Ayrıca, farklı donanım i yerine sadece 14 yaşında Çok pm ne "büyük boy's" can göze alamaz haberdar olmak lütfen almalısınız Yorum gidiyorum. Okuma için teşekkür ederiz ve büyük bir akşam herkes var, bak! Benim Sistemi: Liam's teçhizat ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Alıntı:
Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizi daha iyi bir PSU ama i dont gerekir karbon kabul bilmek çok hakkında, çift çekirdekli işlemci's
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ne kadar durumda, PSU ve ses kartı size maliyet olduğundan emin değilim ama £ 60 the Case ve PSU ve £ 30 for ses için, bu yüzden ben tamamen ses düşmesi ve bunun için gitmek extimating yaşıyorum durumda ve güç kaynağı yerine: http://www.ebuyer.com/product/134798 Güzel ucuz yarı iyi görünümlü oyun durumda ve bu PSU almak: http://www.ebuyer.com/product/127861 Ayrıca, ben E8200 gelen E8400 kadar atlama tavsiye ederim, sadece bir sadece £ 15 ekstra (siz sadece teklif ettiğiniz alternatifler üzerinde tasarruf olabilir)'s.
|
| |||
| |||
| Tüm bu çocuklar ile sizin PSU eğer değiştirebilirsiniz katılıyorum. Bu en iyi karar. Neden bir 8800GT, GTS ve GT hemen hemen aynı performansı akıllıca olduğunu olsaydı yapmak. Burada bir göz atın http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ bunu hangi PSU almak için size yardımcı olabilir. Oluşturmak için diğer daha man is awesome. Im 17 ve yaz aylarında ilk bilgisayar inşa ve hiçbir yere yakın ne senin ve muhtemelen kadar öyle geçirdi. Belki biraz daha fazlası. :) İyi eğlenceler. Bu arada her iki koy uzun almayacağız. 4 veya 5 saat sadece beni aldı. |
|
| |||
| |||
| Henüz, bu yüzden onun yerine E8400 almak gerekiyor ısmarlamadım, daha iyi bir durumda ve CPU. Ben devam edeceğiz: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 OLGU ve E8400 işlemci. İyi mi? |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Sam, büyük bir yardım:) Ve ruhları hafifletilmez. Sorun Sohbet bakacak kadar çok insanın farklı yönlere yaz lider olduğu için, arkadaşların E8200 gitmek ve overclock bana var. Diğerleri de birlikte, diğerleri sadece etc Sohbet karışık bir Q6600 almak için E8400 gitmek için: ( Tüm yapmanız Yüce Crysis oynadığınız istiyorum! |
|
| |||
| |||
| Yüksek kadar hops gelmesin. Hayır teçhizat Yüce Crysis oynayabilir. Ama bu oyun için iyi olabilir. Bir 7600GT üzerinde Heck oynayabilir. : D No yalnızca herkes burada almak söyledi olan E8400 birlikte söylüyorlar. |
|
| |||
| |||
| Bu forumlarında insanları dinlemek, onların ne konuştuğunu biliyor ![]() Ayrıca, bu durumda yüksek olduğu bu accomodate emin olun |
|
| |||
| |||
| ne "o" anlamına accomodate yapar. Ayrıca i E8200 hiçbir fark ve 2.66ghz - 3.0ghz ama 3.0ghz kolay bir ya da daha onu overclock için gelen E8400 appart bakın. |
![]() |
|
| Bookmarks |