![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, нарешті, у ці вихідні мої батьки будуть замовленні остаточний штук для моєї установки, вона буде гарною. (Thats правильним, його вона)
Моя специфікації Ріг прийшов у ці вихідні Процесор: Процесори Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6 Мб кеша 45nm Я буду більш ніж ймовірно, розігнати до 4.0ghz легко з процесорний кулер їм отримати, якщо немає ніде у високому С. 3,0 ' Графіка: 8800GTS 320MB У мене вже є цей продукт, я хотіла GT ![]() Процесорний кулер: ASUS Silent Square EVO тихий процесорний кулер Не можуть дозволити собі ще водяне охолодження, мій час прийде. Ця річ досить велика гребля, і виділяє eary блакитне свічення, один з кращих процесорів вентиляторні. Корпус: Atrix 9006B34 Silver / Black Gaming випадку 520W Mesh бокове вікно 12см вентилятор неонових Temp ЖК-дисплеєм ATX Цей випадок має 2x 8cm передні вентилятори. і 1x 9см задній вентилятор, всі вентилятори мають синій світлодіод. Харчування: Стандартний блок живлення 520W, що відбувається з пацієнтом. Материнська плата: Материнська плата Gigabyte GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 FSB 1333 Звукова карта: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio серії PCIe OEM Рама: 2GB 667MHz Обсяги жорстких дисків: Просто 250GB жорсткий диск з комп'ютера, тепер я + 250GB жорсткий диск з мого комп'ютера. Ну ось мій комп'ютер основному приходять в ці вихідні їм такий дуже радує, їм тільки 14 тому його краще комп'ютер мені доведеться на кілька років, і буде модернізувати жорсткий диск і налаштування справа в більш пізні терміни. Я буду, якщо ви хочете прийняти деякі фотографії готового продукту після всіх її і працює, ймовірно, займе якийсь час, щоб побудувати його заново. Крім того, якщо ваш збираюся коментувати різні апаратні я повинна отримати замість Пам'ятаєте, я всього лише 14 років, так що я, мабуть, не може дозволити собі те, що "Big Boy" може. Спасибі за читання і мають велике кожного вечора, бережися! Моя система: Ріг Лайама ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| згоден з вуглецем вам потрібно краще БП, але я не знаю багато про двох'ядерних процесорах
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, скільки діла, БП і звукової карти обходиться вам, але я extimating в £ 60 для справи, і блок живлення і близько £ 30 для звукової карти, тому я хотів би відмовитися від звукової карти повністю, і піти на це справи та харчування, замість: http://www.ebuyer.com/product/134798 Nice дешевих половини гідну гру Потрібні справи, і отримати це блок живлення: http://www.ebuyer.com/product/127861 Крім того, я б рекомендував схопившись від E8200 до E8400, це тільки просте £ 15 додаткових (які ви можете заощадити на альтернативи я тільки що запропонували).
|
| |||
| |||
| Я згоден з усіма цими хлопцями, змініть ваш блок живлення, якщо можна. Чи не найкраще рішення. Чому ви хочете у вас була 8800GT, GTS і GT майже такі ж, продуктивність мудрим. Погляньте сюди, http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ вона може вам допомогти, на яких блок живлення для скачування. Крім цієї людини ваша збірка Awesome. Їм 17 і збудував мій перший комп'ютер ще влітку, його немає поруч, де що у вас, і ви, ймовірно, провів як я зробив. Може, трохи більше. :) Удачи. Це не займе у Вас багато часу, щоб покласти її разом небудь. взяв мене, як тільки 4 або 5 годин. |
|
| |||
| |||
| Я цього не замовляв його ще, тому я повинна отримати E8400 Замість цього, кращі справи і процесора. Я піду з: http://www.ebuyer.com/product/127861 Блоки живлення http://www.ebuyer.com/product/123912 CASE E8400 і процесор. це добре? |
|
| |||
| |||
| Завдяки Сем, велику допомогу:) і полегшених мій настрій. Їм перед проблемою є так багато людей веде мене в різні боки, я отримав друзі кажуть мені піти з E8200 і розігнати його. Інше піти з його E8400, інші просто отримати Q6600 і т.д. і т.д. їм у розгубленості: ( Все, що я хочу зробити, це гра Crysis на високих! |
|
| |||
| |||
| Чи не отримаєте стрибків до високої. Ні Ріг може зіграти Crysis на високих. Але ви зможете зіграти її добре. Чорт я можу відтворити його на 7600GT. : D Id говорити просто йти з E8400, що кожен має сказав отримати тут. |
|
| |||
| |||
| прислухатися до думки людей на цих форумах, вони знають, що до них говорили ![]() також, що справа є високий переконайтеся, що він може вмістити |
|
| |||
| |||
| Що значить "пристосовувати його" означають. Також я не бачу різниці в E8200 і E8400, крім 2.66GHz - 3.0ghz, але я можу розігнати до 3.0ghz легко, якщо не більше. |