![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам 2 твърдия диск на компютъра ми. е 250gb с моя OS върху нея, Windows XP SP2, както и други 300gb с всичките ми добри неща за нея (музика и какво не) Моят проблем е, че и двете от тях са само четене в 127gb. Сега, когато влезем в Device Manager и заселвам обемите е четенето на капацитета на 283473mb (276gb?) За една с 107411mb (104gb) на неразпределеното пространство. другият на 305235mb (298GB) с 174173 (170gb) от неразпределеното пространство. АЗ имам никакъв представа как да се използва harddrives на пълен капацитет. Мога да форматирате 300gb HD, а другият ще бъде трудно да се направи, защото аз съм Windows вървят по него. Как да форматирате твърдия диск, което е над 127gb, преди инсталирането на SP2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да използвате пълния капацитет шофиране без форматиране на вашите дискове,
Гото контролния панел и щракнете на административни инструменти Кликнете върху компютъра управление и след това кликнете върху диск управление (по силата на съхранение категория от лявата страна на екрана) Вие ще видите на неразпределени части от вашите дискове на този екран, просто ги разпределя, а след това използват някакъв вид разделяне софтуер като дял магия или нещо simular да се слее с вашия основни дяла деление Моята система: --
|
|
| |||
| |||
| Да, това работи като чар! THANKS! |
|
| |||
| |||
| Няма проблем колега |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърди дискове | twiggs396 | Общи Хардуер Чат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| Yey свободно твърди дискове | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 20-ти септември 2007 15:50 |
| Твърди Дискове | lloyd.cardiff | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Jul 2007 15:55 |
| Твърди дискове | musicthom | Общи Хардуер Чат | 5 | 11 Дек 2006 14:39 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |