![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 2 disky na mém počítači. jeden je 250gigabajt s mým OS na něm Windows XP SP2, a druhý 300 GB s mou dobrou věcí na ní (hudba a co ne) Můj problém je v tom, že oba jsou pouze na čtení 127gigabajt Teď, když jdu do správce zařízení a zakreslí do ročníky je schopnost čtení v 283473megabajt (276gigabajt?) Za jedno s 107411megabajt (104 gigabajt) nepřidělených prostoru. druhé na 305235megabajt (298 gigabajt) s 174173 (170gigabajt) nepřidělených prostoru. Nemám ponětí, jak používat disky na plnou kapacitu. Můžu zformátovat 300GB HD, ale na druhé straně by bylo těžké udělat, protože jsem na to s operačním systémem Windows. Jak se vám formátovat pevný disk, který je nad 127gigabajt před instalací SP2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete využít plnou kapacitu disku bez formátování vašich pohonů,
goto ovládací panel a klikněte na Nástroje pro správu Klikněte na počítačové řízení a poté klikněte na správu disku (v rámci ukládání kategorie na levé straně obrazovky) Uvidíte na nerozdělené části vaší mechaniky, že na obrazovce, stačí přidělit jim a pak použít nějaký software jako rozdelovacího oblast magie nebo něco simular sloučit oddíly s vaší hlavní oblast Můj systém: --
|
|
| |||
| |||
| Jasně, že pracoval jako kouzlo! THANKS! |
|
| |||
| |||
| Žádný problém mate |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevné disky | twiggs396 | Obecné Hardware Chat | 8 | 7 dubna 2008 10:31 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. Září 2007 15:50 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Pevné disky | musicthom | Obecné Hardware Chat | 5 | 11. prosinec 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |