![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω 2 σκληρούς δίσκους στον υπολογιστή μου. το ένα είναι με 250GB OS μου για αυτό, το Windows XP SP2, και το άλλο 300gb με όλες μου καλά πράγματα σχετικά με αυτήν (τη μουσική και τι δεν) Το πρόβλημά μου είναι ότι και οι δύο μόνο ανάγνωση σε 127gb. Τώρα, όταν πάω στο Device Manager και κατοικηθεί ο όγκος είναι η ικανότητα ανάγνωσης σε 283473mb (276gb;) για ένα με 107411mb (104gb) από αδιάθετους χώρο. την άλλη σε 305235mb (298GB) με 174173 (170gb) από αδιάθετους χώρο.
Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να χρησιμοποιούν το harddrives πλήρως. Θα μπορούσα να διαμορφώσετε το 300gb HD αλλά το άλλο θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε γιατί είμαι εκτελεί Windows σε αυτό. Πώς θα διαμορφώσετε ένα σκληρό δίσκο που είναι πάνω από 127gb πριν από την εγκατάσταση του SP2; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη ικανότητα οδήγησης χωρίς μορφοποίηση τις μονάδες σας,
goto πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ σε διοικητικά εργαλεία Κάντε κλικ στην διαχείριση του υπολογιστή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο δίσκο διαχείριση (υπό την αποθήκευση κατηγορία στην αριστερή πλευρά της οθόνης) Θα δείτε στην αδιάθετους τμήματα σας οδηγεί στην οθόνη, απλά να τα χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν κάποιο είδος διαμέριση λογισμικό όπως διαμέρισμα simular κάτι μαγικό ή να συγχωνευθούν οι κατατμήσεις με το κύριο διαμέρισμα Το σύστημά μου: --
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, που λειτούργησε σαν μια γοητεία! THANKS!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει πρόβλημα mate
|