![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam 2 hard diskova na moj računalo. jedan je moj OS sa 250GB na njoj, Windows XP SP2, a druga sa 300gb sve moje dobre stvari na njemu (glazba, a što ne) Moj problem je da oboje su samo čitanje na 127gb. Sada, kad odem u device manager i naseliti se u količini čitanja kapacitet na 283473mb (276gb?) Za jednu sa 107411mb (104gb) od nedodijeljeni prostor. a drugi puta na 305235mb (298GB) sa 174.173 (170gb) od nedodijeljeni prostor. Imam nijedan ideja kako koristiti harddrives punim kapacitetom. JA mogao formatirati 300gb HD, ali drugi će biti teško za napraviti jer sam Windows na sebi. Kako formatirati hard disk koji je preko 127gb prije instaliranja sp2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete koristiti puni kapacitet pogona bez formatiranja vaše diskove,
goto Control Panel i kliknite na administrativne alate Klikom na računalu za upravljanje, a zatim kliknite na Disk Management (pod skladištenje područja s lijeve strane ekrana) Vidjet ćete na nedodijeljenom dijelova vaše diskove na tom ekranu, samo ih dodijeliti i onda koristiti neke vrste softvera poput particioniranje particiju magiju ili nešto simular spojiti particije sa svojim glavnim particiju My System: --
|
|
| |||
| |||
| Da, koja je radila kao milina! Hvala! |
|
| |||
| |||
| Nema problema drugarica |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hard diskovi | twiggs396 | General Hardware Chat | 8 | 7. travanj 2008 10:31 |
| Yey free hard diskove | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 20. Ruj 2007 15:50 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. srpnja 2007 15:55 |
| Hard diskovi | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11. prosinac 2006 14:39 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |