![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have 2 merevlemezeket a számítógépre. egyik 250GB a saját operációs rendszerét, a Windows XP SP2, és a másik 300gb minden jó dolog van (a zene és mi nem), az én problémám az, hogy mind a ketten csak olvasatban a 127gb. Most, mikor bemegy a Eszközkezelőt és benépesít a köteteket is elolvassa a kapacitás 283473mb (276gb?) Az egyik 107411mb (104gb) osztott térben. a másik a 305235mb (298GB) és 174173 (170gb) osztott térben. Fogalmam sincs, hogyan kell használni a merevlemezt a teljes kapacitást. Tudtam formázni a 300gb HD, de a másik lenne nehéz, mert én vagyok a Windows rajta. Milyen formátumban a merevlemezen, hogy a több mint 127gb telepítése előtt sp2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatod a teljes meghajtó nélkül formatting a meghajtók,
goto kezelőpanel és kattintson a Felügyeleti eszközök Kattintson a Számítógép-kezelés, majd kattintson a Lemezkezelés (a tárolás kategóriát a bal oldalon, a képernyő) Látni fogja, a fel nem osztott része a meghajtókat, hogy képernyő, csak lehet, és ezt valamilyen particionáló szoftver, mint a partition magic, vagy valami simular összevonása a partíciókat a fő partíciót My System: --
|
|
| |||
| |||
| Igen, ez működött, mint egy igézet! Köszönet! |
|
| |||
| |||
| Nem probléma mate |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemezek | twiggs396 | Általános fémáru Chat | 8 | 7. április 2008 10:31 |
| Yey szabad merevlemez-meghajtók | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. Szeptember 2007 15:50 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. július 2007 15:55 |
| Merevlemezek | musicthom | Általános fémáru Chat | 5 | 11. december 2006 14:39 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |