![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu 2 standžiųjų diskų mano kompiuteryje. vienas 250GB su mano OS to Windows XP SP2, ir kitas 300GB su visais mano neblogai apie ji (muzika, ir kas ne) Mano problema yra ta, kad jie abu yra tik svarstymo metu 127gb. Dabar, kai turiu eiti į Device Manager ir gyventojų tomai tai skaitymo gebėjimus 283473mb (276gb?) Vienas su 107411mb (104gb) nepaskirstytų erdvėje. kitas ne 305235mb (298GB) ir 174173 (170gb) nepaskirstytų erdvėje.
Net neįsivaizduoju, kaip naudotis harddrives visu pajėgumu. Galėčiau formatas 300GB HD, bet kitas bus sunku padaryti, nes Aš esu su Windows apie tai. Kaip formatuoti kietąjį diską, kuris yra virš 127gb prieš diegiant SP2? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs galite naudoti visą disko talpa be formatavimo diskų
Eiti į valdymo skydą ir spustelėkite Administravimo įrankiai Spauskite ant kompiuterinio valdymo ir spustelėkite Diskų tvarkymas (pagal laikymo kategoriją kairėje pusėje ekrano) Jūs matote nepaskirstytą dalys diskuose, kad ant ekrano, tik paskirsto, o paskui naudoti tam tikras žymėjimo įrangos kaip Partition Magic ar kažką simular natūra sujungti pertvaros su jūsų pagrindinį skirsnį Mano sistema: --
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip, kad dirbo kaip Šarm! THANKS!
|
|
|
|||