![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam 2 dyski twarde w moim komputerze. jeden jest 250GB z moim systemem operacyjnym na to, Windows XP SP2, a drugi 300 GB wszystkie moje rzeczy na nim (muzyka i to, co nie) Mój problem polega na tym, że obaj są tylko czytanie na 127gb. Teraz, kiedy idę do menedżera urządzeń i wypełniać wielkości jest zdolność czytania w 283473mb (276gb?) Za jeden z 107411mb (104gb) niealokowanych miejsca. innymi na 305235mb (298GB) z 174173 (170gb) niealokowanych miejsca. Nie mam pojęcia, jak korzystać z harddrives przy wykorzystaniu pełnych mocy produkcyjnych. Mógłbym formacie HD 300 GB, ale na drugi byłoby trudno zrobić, bo jestem na nim zainstalowany system Windows. Jak sformatować dysk twardy, który jest ponad 127gb przed instalacją SP2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz skorzystać z możliwości jazdy bez formatowania dysków,
Idz do panelu sterowania i kliknij na narzędzia administracyjne Kliknij na komputerze zarządzania, a następnie kliknij na dysku zarządzania (w ramach składowania kategorii po lewej stronie ekranu) Zobaczysz na nieprzydzielonych części dysków na ekranie, po prostu je rozdzielić, a następnie użyć jakiś partycjonowania oprogramowania jak Partition Magic czy coś simular scalić partycje z głównych partycji My System: --
|
|
| |||
| |||
| Tak, że pracował jak urok! THANKS! |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu mate |
![]() |
|
| Zakładki |