![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am 2 hard disk-uri pe computer. 250GB este un sistem de operare cu meu pe ea, Windows XP SP2, şi alte 300gb mea cu toate lucrurile bune pe el (muzica si ce nu) Problema mea este că ambele sunt doar lectură la 127gb. Acum, când mă duc în Device Manager şi popula volumele este capacitatea de citire la 283473mb (276gb?) Pentru un cu 107411mb (104gb) din spaţiul nealocat. de la alte 305235mb (298GB), cu 174173 (170gb) din spaţiul nealocat. Nu am nici o idee despre modul de utilizare a harddrives la capacitatea maximă. I a putut a 300gb format HD dar celelalte s-ar putea fi greu de făcut, pentru că eu sunt executaţi Windows pe el. Cum format un hard-disk, care este de peste 127gb înainte de a instala sp2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi posibilitatea de a utiliza capacitatea deplină unitate fără formatare dvs. drive,
Mergi la panoul de control şi faceţi clic pe Instrumente de administrare Faceţi clic pe Computer Management, apoi faceţi clic pe Disk Management (în conformitate cu categoria de depozitare în partea stângă a ecranului) Veţi vedea pe nealocate părţi ale dvs. unităţile de pe ecran, care, pur şi simplu le aloce şi apoi să utilizaţi un fel de software de partiţionare ca Partition Magic sau ceva de genul simular să fuzioneze cu partiţiile dvs. principal de partiţionare Sistemul meu: --
|
|
| |||
| |||
| Da, a lucrat ca un farmec!! Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă colega |
![]() |
|
| Marcaje |