![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 2 disky na mojom počítači. jeden je 250gigabajt s mojím OS na ňom Windows XP SP2, a druhý 300 GB s moju dobrú vecí na nej (hudba a čo nie) Môj problém je v tom, že obaja sú iba na čítanie 127gigabajt Teraz, keď idem do správcu zariadení a vyznačená do ročníky je schopnosť čítania v 283473megabajt (276gigabajt?) Za jedno s 107411megabajt (104 gigabajt) nepridelených priestoru. druhej na 305235megabajt (298 gigabajt) s 174173 (170gigabajt) nepridelených priestoru. Nemám potuchy, ako používať disky na plnú kapacitu. Můžu formátovať 300GB HD, ale na druhej strane by bolo ťažké urobiť, pretože som na to s operačným systémom Windows. Ako sa vám formátovať pevný disk, ktorý je nad 127gigabajt pred inštaláciou SP2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete využiť plnú kapacitu disku bez formátovania vaších pohonov,
goto ovládací panel a kliknite na Nástroje pre správu Kliknite na počítačové riadenie a potom kliknite na správu disku (v rámci ukladania kategórie na ľavej strane obrazovky) Uvidíte na nerozdelené časti vašej mechaniky, že sa na obrazovke, stačí prideliť im a potom použiť nejaký softvér ako rozdeľovacieho oblasť mágie alebo niečo simular zlúčiť oddiely s vašou hlavná oblasť Môj systém: --
|
|
| |||
| |||
| Jasne, že pracoval ako kúzlo! THANKS! |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém mate |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevné disky | twiggs396 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 7 apríla 2008 10:31 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. September 2007 15:50 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. júl 2007 15:55 |
| Pevné disky | musicthom | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 11. december 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |