![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам 2 хард дискова на мој рачунар. један је мој ОС са 250ГБ на њој, Уиндоус КСП СП2, а друга са 300ГБ све моје добре ствари на њему (музика, а шта не) Мој проблем је да обоје су само читање на 127гб. Сада, кад одем у девице манагер и населити се у количини читања капацитет на 283473мб (276гб?) За једну са 107411мб (104гб) од недодијељени простор. а други пута на 305235мб (298ГБ) са 174.173 (170гб) од недодијељени простор. ЈА имати ниједан идеја како да користите харддривес пуним капацитетом. ЈА могао форматирате 300ГБ ХД, али други ће бити тешко за направити јер сам Уиндоус на себи. Како да форматирате хард диск који је преко 127гб пре инсталације сп2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете користити пуни капацитет погона без форматирања ваше дискове,
Гото Цонтрол Панел и кликните на административне алате Кликом на рачунару за управљање, а затим кликните на Диск Манагемент (под складиштење подручја са леве стране екрана) Видјет ћете на недодијељеном делова ваше дискове на том екрану, само их доделити и онда користите неке врсте софтвера попут партиционирање диска партицију магију или нешто симулар спојити партиције са својим главним партицију Мы Сыстем: --
|
|
| |||
| |||
| Да, која је радила као шарм! Хвала! |
|
| |||
| |||
| Нема проблема другарица |