мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Мој тврде дискове

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2008, 12:55
Нови члан групе

Имам 2 хард дискова на мој рачунар. један је мој ОС са 250ГБ на њој, Уиндоус КСП СП2, а друга са 300ГБ све моје добре ствари на њему (музика, а шта не) Мој проблем је да обоје су само читање на 127гб. Сада, кад одем у девице манагер и населити се у количини читања капацитет на 283473мб (276гб?) За једну са 107411мб (104гб) од недодијељени простор. а други пута на 305235мб (298ГБ) са 174.173 (170гб) од недодијељени простор.

ЈА имати ниједан идеја како да користите харддривес пуним капацитетом. ЈА могао форматирате 300ГБ ХД, али други ће бити тешко за направити јер сам Уиндоус на себи.
Како да форматирате хард диск који је преко 127гб пре инсталације сп2?
Old 26 јан 2008, 13:27
Донаторска Група

Можете користити пуни капацитет погона без форматирања ваше дискове,
Гото Цонтрол Панел и кликните на административне алате
Кликом на рачунару за управљање, а затим кликните на Диск Манагемент (под складиштење подручја са леве стране екрана)
Видјет ћете на недодијељеном делова ваше дискове на том екрану, само их доделити и онда користите неке врсте софтвера попут партиционирање диска партицију магију или нешто симулар спојити партиције са својим главним партицију

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 26. Мар 2008, 14:44
Нови члан групе

Да, која је радила као шарм! Хвала!
Old 26 јан 2008, 15:38
Донаторска Група

Нема проблема другарица
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц