![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayara 2 sabit diskler var. bir 250GB üzerinde benim OS ile birlikte, bu tüm iyi şeyler ile Windows XP SP2 ve diğer 300gb (müzik ve ne değildir) My sorun her ikisi de sadece 127gb at okuma bulunmaktadır. Şimdi, ben cihaz yöneticisi girmek ve Volumes bu 283473mb bir 107411mb ile (104gb) ayrılmamış alanı (276gb?) Kapasitesini OKUMUYOR kaplıyor. bu 305235mb diğer at (298GB) 174.173 ile (170gb) ayrılmamış alanı. Nasıl tam kapasite bulunan harddrives kullanmak için hiç bir fikrim yok. Ben biçimi 300gb HD ama diğeri kadar da zor olacaktır, çünkü bu Windows kullanıyorum. Bu nasıl 127gb üzerinden sp2 yüklemeden önce bir sabit disk biçimi mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sürücüleri biçimlendirme olmadan, tam sürücü kapasitesi kullanabilirsiniz
goto kontrol paneli tıklayın yönetimsel araçları üzerinde Tıklayın bilgisayar yönetimi ve ardından disk yönetimi tıklayın ekranın sol tarafındaki depolama kategoride (altında) Bu ekran üzerinde sürücüler ve ayrılmamış kısımlarında, sadece ve sonra onlara tahsis ana bölümü olan bölümleri birleştirmek bölümü sihirli falan simular gibi bölümleme yazılımının bazı kullanıyoruz göreceksiniz Benim Sistemi: --
|
|
| |||
| |||
| Evet, bu bir cazibe gibi çalıştı! TEŞEKKÜRLER! |
|
| |||
| |||
| Sorun yok dostum |
![]() |
|
| Bookmarks |