![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене 2 жорстких дисків на моєму комп'ютері. один 250GB з моєю операційні системи, Windows XP SP2, а також інші 300GB і всі мої хороші речі на ньому (музика, а що ні) Моя проблема в тому, що обидва вони є лише читанні на 127gb. Тепер, коли я йду за допомогою диспетчера пристроїв і заповнити обсяги це читання потенціалу на 283473mb (276gb?) На один з 107411mb (104gb) вільного простору. інша на 305235mb (298GB) з 174173 (170gb) вільного простору. Я поняття не маю, як використовувати жорсткі диски на повну потужність. Я міг формату HD 300GB а інший буде важко зробити, тому що я під управлінням Windows на ньому. Як відформатувати жорсткий диск, становить більше 127gb перед установкою SP2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете використовувати на повну потужність диска без форматування дисків;
Перейти панель управління та натисніть на адміністративні інструменти Натисніть на "Керування комп'ютером" та натисніть на "Керування дисками" (під зберігання категорії на лівій стороні екрану) Ви побачите на незайняте частин ваших дисків на цьому екрані, просто виділити їх, а потім використовувати якусь перегородку програмного забезпечення, як за помахом чарівної палички розділу або щось подібне, щоб об'єднати розділи з вашої основної розділ Моя система: --
|
|
| |||
| |||
| Так, це працює як шарм! СПАСИБО! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем Mate |