![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто имам всичките си части за моите собствени издокарвам Im и ще започнем изграждането я веднага след като ми folkes събудя и моята приятелка идва кръгли, ХЕС ще помогне.
Ето и спецификациите: E8200 45nm CPU, OC'ing да 4.0ghz + 2GB 800mhz овен 8800GTS CoolerMaster екстремни 650 SLI / Crossfire готов захранване. Гигабайт GA-P31-DS3l Твърди кондензатор дънната платка. Asus безшумен квадратни EVO CPU охладител Стандартен DVD-Drive 16x стандартен твърд диск 250gb. NZXT максимално охлаждане перфектни symmety (този на всички пише на кутията XD) Така че, ако някой се интересува и може да отнеме малко снимки, но аз не искам да изглежда geeky но аз знам, че го обичам.Аз ще взема някои снимки / видео, когато му свърши, ако някой е притеснявана за него. Благодаря за четене, има голяма сутрин (9am му и аз просто не могат да водят все още) Моята система: Лиам на издокарвам ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| правите снимки, аз винаги правя
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той не е майтап Eltoc. ![]() Да, пост ги Бих искал да ги видя.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Можеше да притиснат вероятно малко по-висока спецификационен за малко по-малка ![]() Просто от любопитство, какви RAM отиде за?
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен за марката на овена, неговите 800mhz. Някой в моя стар обичай издокарвам темата ми каза, че процесора ще бъде bottlenecked с 667MHz, аз слушам ![]() Проблем обаче, Прекарах целия ден вчера имам всичко правилно, но на дънната платка не прави нищо. Аз tryed захранването с моя стар компютър, който работи. Опитах моите стари процесори (Pentium D), с нова дънна платка, но тя все още не е обувка горе. Когато кажа обувка горе Искам да кажа, че включете 24pin и 4pin в дънната платка и разбира се всичко останало, включете захранването, но нищо не се случва. Айв tryed свързващ NZXT случай мощност бутон за нея, но все още нищо. Отивам да взема дънната платка на компютъра магазин близо до мен и платите малка цена £ 5 за да се види дали тя е прекъсната, той / тя вероятно ще е само тест го и вижте дали то работи или не. Ако той работи Тогава предполагам, той / тя няма да ми кажеш какво съм направил грешен ![]() И ако тя не се върна до microdirect тя отива! Ако някой може да помогне, че ще бъде страхотно ![]() Имате добро утро. (3:31 ч. и Im все още се опитва да поправи) |
|
| |||
| |||
| ОК, така, че прекарахме цяла вчера сградата и повторно изграждане и цялата тази сутрин да дойде нищо. Тогава ми приятел дойде и каза: "О, което трябва да поставите малка мощност включите случай на дънната платка" Дълъг и ето дойде на власт и вентилатора започна предене (на власт) Цял ден, но губи worthit ![]() Така че сега Im Просто се опитвам да разбера, когато останалата част на малко жици случай отидете на дънната платка и след това ще бъде направено. Язовир Малко жици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тя трябва да каже в дънната платка ръководство, където отиват (или поне го направи за мое)
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Нейната направи всичко ^ ^ Няма да бъде за дълго, докато снимки. Как ще му: Ница лъскав червен и син неон's, много хубаво. Много силен, но процесора на 24в и 45% фен скорост бездейства. Im толкова щастлива. голям случай, изглежда наистина добре и търгувани моя стар PD на приятел за 17 "flatscreen така аз мога двойна екрана ^ ^ |
|
| |||
| |||
| СНИМКИ ![]() 24в работя в склад. OC, че за да 4ghz, Im любопитни да видите време тогава. Поздравления за новото изграждане. Тези малко жици могат да бъдат трудни. но трябва да се направи! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Персонализирано търсене | pest79456 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 11 Юли 2009 13:31 |
| Идеален температура за персонализирана Pc? | Theresonly1 | Общи Хардуер Чат | 6 | 5-и парламентарен Jul 2009 14:33 |
| Персонализирано PC, никога преди, се нуждаят от помощ. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Хардуер Чат | 67 | 12 Окт 2008 23:21 |
| Нови персонализираната PC, някои помогне нужда = D | deldrice | Общи Хардуер Чат | 41 | 21-ви септември 2008 16:28 |
| Моята първа поръчка монтирам. | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 30 | 15 Feb 2008 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |