![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prostě to všechno moje díly pro mé vlastní plošinu a im chystá zahájit stavební ji, jakmile to bude můj folkes probudit a můj přítel je kulatý, HES chystá pomoc.
Zde jsou parametry: E8200 45nm CPU, OC'ing na 4.0ghz + 2GB 800MHz RAM 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire připraven napájení. Gigabyte GA-P31-DS3l Pevný kondenzátor desce. Asus tichého čtverečních EVO cpu cooler Standardní DVD-Drive 16x standardní pevný disk 250gigabajt NZXT maximální chlazení perfektní symmety (to je vše je napsáno na krabičce xD) Takže pokud někdo má zájem může trvat i několik fotek, ale nechci, aby se zdá, že podivínský ale vím, že láska je.Uvidíme také brát některé snímky / video při jeho finální jestli je někdo obtěžoval o tom. Díky za čtení, mají velký ráno (jeho 9AM a jsem nemůže držet stále) Můj systém: Liam se zmanipulovat ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fotografovat, i vždycky
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On to není vtip Eltoc. ![]() Jo, post 'em až bych se na ně podívat.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Mohli jste pravděpodobně zkracován mírně vyšší spec o trošičku více ![]() Jen tak ze zvědavosti, co RAM jste jít?
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, o učinit z berana, jeho 800MHz. Někdo v mé staré vlastní plošinu vlákno mi řekl, že procesor bude úzké s 667MHz, jsem poslouchal ![]() Problém, když jsem strávil celý den včera mám všechno správně, ale deska nic nedělá. I tryed napájecí zdroj s mými starými počítači, který funguje. Snažil jsem se v mých starých CPU (Pentium D) s novou desku, ale ještě není naběhnout. Když říkám naběhnout i říct, že i plug 24pin a 4pin na desce a samozřejmě vše, zapnout napětí, ale nic se neděje. Ive tryed připojení NZXT případě vypínače na to, ale stále nic. Budu mít na desce s počítačem nakupovat u mne a zaplatit malou cenu 5 liber, aby zjistili, zda je rozdělená, pak bude asi jen test a zjistěte, zda to funguje nebo ne. Pokud to funguje tak myslím, že má jít do řekni mi, co jsem udělal špatně ![]() A jestli to není zpět na microdirect to jde! Pokud někdo může pomoci, že bude velkým ![]() Přeji dobré ráno. (3:31 am im a stále se snaží opravit) |
|
| |||
| |||
| ok tak jsem strávil celý včerejšek budování a re-stavební a celé ráno přijít na nic. Potom můj přítel přišel a řekl: "Ach, co potřebujete, aby se trochu Power switch o případu na desce" Dlouho a hle, přišel o moc a ventilátor začala spřádání (o moc) A celý den plýtvá, ale worthit ![]() Takže im jen snaží zjistit, kde je zbytek malé věci jdou dráty na základní desce a pak uvidíme třeba udělat. Dam málo drátů |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím říci, že v základní desce manuál, kde jdou (nebo atleast je to pro moje)
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Jeho všechny udělat ^ ^ Nebude to dlouho foto. Jak se jeho: Nice lesklý červený a modrý neon je velmi pěkný. Velmi hlasité, ale na CPU 24C a 45% otáček volnoběhu. im tak šťastný. velké věci, vypadá opravdu pěkně a je obchodována na PD můj starý přítel pro 17 "flatscreen tak i možné dvojí obrazovky ^ ^ |
|
| |||
| |||
| FOTOGRAFIE ![]() 24c volnoběhu na skladě. OC že 4ghz, im zvědavý vidět temps potom. gratuluji k nové verzi. Tyto vodiče mohou být trochu složitější. ale musím udělat! |