![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλώς έχεις όλα μου τα μέρη μου για έθιμο im εξέδρας και θα αρχίσουν να δημιουργούν το ταχύτερο μου folkes ξυπνήσει και ο φίλος μου έρχεται γύρο, HES πρόκειται να βοηθήσει.
Εδώ είναι τα specs: E8200 45nm CPU, OC'ing να 4.0ghz + 2GB RAM 800MHz 8800GTS CoolerMaster ακραίες 650 SLI / Crossfire έτοιμο τροφοδοτικό. Gigabyte GA-Ρ31-DS3l Στερεά πυκνωτής μητρική πλακέτα. Asus σιωπηλή πλατεία EVO ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Πρότυπο 16x DVD-Drive πρότυπο σκληρό δίσκο 250GB. NZXT μέγιστη ψύξη τέλεια symmety (thats όλα λέει στο κουτί xD) Έτσι, αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου επιτραπεί να λάβει μερικές φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να φαίνεται ότι geeky αλλά ξέρω πως η αγάπη του.Θα λάβει επίσης μερικές φωτογραφίες / βίντεο, όταν τα τελικά αν είναι κανείς στον κόπο για αυτό. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, έχουν μεγάλη πρωί (9 π.μ. και το i μόνο δεν μπορεί να κρατήσει ακόμη) Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| βγάζετε φωτογραφίες, να το κάνω πάντοτε
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι κοροϊδία δεν Eltoc. ![]() Ναι, μετά 'em up Θα ήθελα να τις δείτε.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα μπορούσε να έχει μάλλον πιέζονται ελαφρώς μεγαλύτερη spec για λιγουλάκι πιο ![]() Απλά από περιέργεια, τι RAM είχες πάει για;
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για τη μάρκα της μνήμης RAM, την 800MHz. Κάποιος μου το παλιό έθιμο εξέδρας νήμα μου είπε ότι ο επεξεργαστής θα αποσυμφορήσει με 667mhz, άκουσα ![]() Πρόβλημα όμως, που πέρασα όλη τη μέρα χθες έχεις πάντα σωστή, αλλά δεν κάνει τίποτα για τη μητρική πλακέτα. I tryed το τροφοδοτικό με το παλιό μου υπολογιστή, που λειτουργεί. Προσπάθησα παλιό μου CPU (Pentium D) με τη νέα μητρική πλακέτα, αλλά εξακολουθεί να μην boot up. Όταν λέω εκκίνηση μέχρι Εννοώ, συνδέστε το 24pin και 4pin στη μητρική πλακέτα και φυσικά όλα τα άλλα, η σειρά τους για την παροχή ενέργειας, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. IVe tryed συνδέει την περίπτωση NZXT κουμπί σε αυτό, αλλά ακόμα τίποτα δεν. Πάω να της μητρικής πλακέτας σε έναν υπολογιστή κατάστημα κοντά μου και να πληρώσει ένα μικρό τιμή £ 5 για να δείτε αν είναι σπασμένα, αυτός θα είναι πιθανότατα μόνο δοκιμή και δείτε αν αυτό δουλεύει ή μη. Αν λειτουργεί τότε Μάλλον πηγαίνει να μου πεις τι έκανα λάθος ![]() Και αν δεν επιστρέψει στο microdirect πάει! Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είναι ότι μεγάλο ![]() Έχετε ένα καλό πρωινό. (3:31 π.μ. και im ακόμα προσπαθώ να το διορθώσω) |
|
| |||
| |||
| ok ναι, πέρασα χθες το σύνολο του κτιρίου και την εκ νέου κτιρίου και το σύνολο του σήμερα το πρωί να έρθει σε τίποτα δεν. Τότε ήρθε ο φίλος μου και είπε "Α θα πρέπει να τεθεί το μικρό διακόπτη ισχύος για την υπόθεση με τη μητρική πλακέτα" Ιδού ο Long και τέθηκε σε ισχύ και ο ανεμιστήρας άρχισε κλώση (στην εξουσία) Μια ολόκληρη ημέρα χαμένη αλλά worthit ![]() Έτσι τώρα im Προσπαθώ να καταλάβω όταν το υπόλοιπο του λίγο περίπτωση σύρματα πηγαίνουν στη μητρική κάρτα και τότε θα πρέπει να γίνουν. Dam λίγο σύρματα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να πω στο εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, όπου πηγαίνουν (atleast ή το έκανε για δικό μου)
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Τα κάνει όλα ^ ^ Δεν θα είναι σε καιρό μέχρι pics. Πώς θα την: Νίκαια λαμπερό κόκκινο και μπλε νέον της, πολύ ωραία. Πολύ δυνατά αλλά σε 24C CPU και 45% της ταχύτητας του ανεμιστήρα σε αδράνεια. im τόσο ευτυχισμένη. μεγάλη υπόθεση, φαίνεται πολύ όμορφο και παλαιό Π.Δ. συναλλαγών μου σε ένα φίλο για ένα 17 "flatscreen έτσι μπορεί διπλή οθόνη ^ ^ |
|
| |||
| |||
| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ![]() 24γ βραδυπορείας στο χρηματιστήριο. OC που να 4ghz, im περίεργος να δω τα temps τότε. συγχαρητήρια για την κατασκευή νέων. Αυτοί μπορεί να είναι λίγο δύσκολο σύρματα. Πρέπει όμως να γίνει! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσαρμοσμένη αναζήτηση | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11 Ιουλ 2009 13:31 |
| Ιδανική θερμοκρασία για Custom Pc; | Theresonly1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 5 Ιουλ 2009 14:33 |
| Custom PC, ποτέ δεν έγινε πριν, χρειάζονται βοήθεια. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενική Συζήτηση Hardware | 67 | 12 Οκτ 2008 23:21 |
| Νέα Custom PC, χρειάζεται κάποια βοήθεια = D | deldrice | Γενική Συζήτηση Hardware | 41 | 21η Σεπ 2008 16:28 |
| Η πρώτη μου έθιμο εξέδρας. | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 30 | 15 Φεβ 2008 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |