![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most minden része szoktam fúrótoronyhoz és im fogjuk elkezdeni épület, amint én folkes kelj fel, és a barátom jön kerek, HES fog segíteni.
Itt vannak a specifikációk: E8200 45nm CPU, OC'ing a 4.0ghz + 2GB RAM 800MHz 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire ready tápegység. Gigabyte GA-P31-DS3l Szilárd CAPACITOR alaplap. Asus silent square EVO cpu cooler Standard DVD-meghajtó 16x szabványos Merevlemez 250GB. NZXT maximális hűtés tökéletes symmety (amit minden azt mondja a box xD) Tehát ha valaki érdeklődik i eltart néhány képet, de nem akarom, hogy úgy tűnik, hogy geeky de tudom, hogy szereti.Én is néhány kép / videó amikor kész, ha valaki nem zavarta róla. Thanks for reading, van egy nagy reggeli (a 9, és én csak nem vezet még mindig) My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Képek, én mindig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem viccelek Eltoc. ![]() Ja, post 'em up Szeretném látni õket.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Meg lehetett volna talán egy kicsit magasabb facsart spec egy apró kis ![]() Csak a kíváncsiság, hogy milyen RAM-te menni?
|
| |||
| |||
| Nem biztos az, hogy a memória, a 800MHz. Valaki a régi szokás fúrótoronyhoz szál azt mondta, hogy a processzor lenne bottlenecked a 667MHz, hallgattam ![]() Probléma azonban, töltöttem egész nap tegnap kaptam mindent helyesen, de az alaplap nem csinál semmit. Én tryed az áramellátást a régi számítógépet, hogy működik. Próbáltam a régi processzor (Pentium D), az új alaplap, de még mindig nem indul be. Amikor azt mondom, boot up Úgy értem, a dugó 24pin és 4pin az alaplap, és természetesen minden mást, viszont a villamosenergia-ellátás, de semmi sem történik. Ive tryed csatlakoztatni a NZXT teljesítmény esetén a gombot, de még mindig semmi. Elmegyek, hogy az alaplap a számítógép bolt közel hozzám, és fizet egy kis ár 5 £, hogy ha sérült, akkor valószínűleg csak teszt és lát ha ez szerkezet vagy nem. Ha működik, akkor azt hiszem, hogy ő nem fogja mondani, mit csináltam rosszul ![]() És ha nem is vissza microdirect megy! Ha valaki tud segíteni, hogy lesz nagy ![]() Van egy jó reggelt. (3:31 és im még próbál javítani) |
|
| |||
| |||
| OK így töltöttem az egész tegnapi épület és újjáépítésére és egész reggel tudnak semmit. Aztán jött a barátom, és azt mondta: "Ó, meg kell, hogy a hatalom kapcsolja be, hogy az ügyet az alaplap" Hosszú és íme, eljött a teljesítmény és a ventillátor kezdődött fonásra (a hatalom) Egy egész nap kárba, de worthit ![]() Szóval most im csak próbálom kitalálni, ahol a többi kis vezetékek esetében megy az alaplap, és aztán lehet tenni. Dam kis drótok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell mondani az alaplap kézikönyvet, ha megyünk (vagy atleast mégis az enyém)
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Az összes kész ^ ^ Nem lesz hosszú évig pics. Hogyan megy: Szép csillogó piros és kék neon van, nagyon szép. Nagyon hangos, de a CPU-24C és 45%-a ventilátor sebességét IDLE. im so happy. Nagy ügy, látszik igazán szép és forgalmazott régi PD egy barátomnak egy 17 "Flatscreen úgy tudom kettős képernyő ^ ^ |
|
| |||
| |||
| KÉPEK ![]() 24c idle az állomány. OC hogy 4GHz, im látni az temps majd. Gratulálunk az új vezeték építésének szükségességét. Ezek a kis vezetékeket is kényes. de meg kell tenni! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Custom Search | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11. július 2009 13:31 |
| Ideális hőmérséklet a rendelésre Pc? | Theresonly1 | Általános fémáru Chat | 6 | 5. július 2009 14:33 |
| Custom PC, soha azelőtt, segítségre van szükségük. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Általános fémáru Chat | 67 | 12. október 2008 23:21 |
| Új Custom PC, egy kis segítség szükséges = D | deldrice | Általános fémáru Chat | 41 | 21. Szeptember 2008 16:28 |
| Az első egyéni viselet. | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 30 | 15. február 2008 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |