![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט יש לי את כל החלקים של תלבושת אישית שלי ושל IM הולך להתחיל בונים אותו בהקדם שלי folkes תתעורר והחבר שלי בא עגולים, hes הולך לעזור.
להלן מפרט: E8200 45nm CPU, OC'ing ל 4.0ghz + 2GB 800mhz ראם 8800GTS CoolerMaster קיצוני 650 SLI / צולבת מוכן החשמל. Gigabyte GA-P31-DS3l מוצק קבל לוח האם. ASUS שקטה הכיכר Evo CPU Cooler רגיל כונן DVD-16x כונן קשיח 250GB רגילה. NZXT מקסימלית קירור מושלם symmety (thats הכל כתוב על הקופסה XD) אז אם מישהו מעוניין אני הוא עלול לקחת כמה תמונות אבל אני לא רוצה נראה geeky אבל אני יודע שאני אוהב את זה.אני יהיה גם לקחת כמה תמונות / וידאו שלו כאשר הוא סיים אם מישהו טרח על זה. תודה על הקריאה, יש רבה בבוקר (9 שלה ואני פשוט לא יכול לשמור עדיין) המערכת שלי: ליאם של תלבושת ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לצלם, אני תמיד עושה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא לא צוחק Eltoc. ![]() כן, לכתוב אותם למעלה אני רוצה לראות אותם.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אתה יכול היה כנראה מעט גבוה יותר ממועך spec עבור כזית יותר ![]() רק מתוך סקרנות, מה RAM האם לצאת?
|
| |||
| |||
| לא בטוח על מבצע של רם, 800mhz שלה. מישהו לבוש הישן שלי Custom פתיל אמר לי כי המעבד יהיה bottlenecked עם 667mhz, הקשבתי ![]() למרות הבעיה, אני ביליתי את כל היום אתמול הכל נכון אבל יש את לוח האם לא עושה כלום. אני tryed את החשמל עם המחשב הישן שלי, זה עובד. ניסיתי CPU הישן שלי (פנטיום D) עם לוח האם החדש, אבל זה עדיין אינו המצב האתחול. כשאני אומר את האתחול אני מתכוון, אני תקע את 24pin ו 4pin של לוח האם ואת כל השאר כמובן, להפוך את החשמל על אבל דבר לא קורה. Ive tryed חיבור NZXT מקרה מתג ההפעלה כדי אבל זה עדיין כלום. אני הולך לקחת את לוח האם של המחשב בחנות לידי ולשלם מחיר קטן £ 5 כדי לראות אם הוא שבור, הוא / היא כנראה פשוט לבדוק את זה ולראות אם זה עובד או לא. אם זה עובד אז אני מניח שהוא / היא הולכת להגיד לי מה עשיתי לא בסדר ![]() ואם זה לא לראש microdirect זה הולך! אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נהדר ![]() שיהיה לך בוקר טוב. (3:31 AM ו-IM עדיין מנסה לתקן את זה) |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז אני ביליתי את כל כולו אתמול ובניית מחדש את הבניין ואת כל הבוקר לבוא כלום. אחר כך חבר שלי הגיע ב ואמר "אה אתה צריך לשים את מעט כוח לעבור על המקרה של לוח האם" ארוכה לראות את העוצמה ואת בא על המאוורר התחיל ספינינג (על הכוח) יום שלם מבוזבז אבל worthit ![]() אז עכשיו IM רק מנסה להבין היכן שאר הקטן מקרה חוטי ללכת על לוח האם ואז אני יהיה מוכן. סכר קטן חוטי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היא צריכה לומר את לוח האם ידניים שבהם הם הולכים (או atleast עבור שלי עשה את זה)
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| נעשה את הכל ^ ^ לא יהיה ארוך עד כדי pics. איך את הולכת: יפה ונוצץ אדום וכחול של נאון, מאוד נחמד. מעבד חזק מאוד, אבל ב 24C ו 45% מהירות המאוורר לפהות. כל כך שמח IM. תיק גדול, נראה ממש נחמד ו traded PD הישן שלי לחבר ל 17 "אז אני יכול flatscreen מסך כפול ^ ^ |
|
| |||
| |||
| תמונות ![]() 24c לפהות בשעה המניה. OC זה 4ghz, IM סקרן לראות את temps אז. מזל טוב על לבנות חדש. אלו יכולים להיות מעט חוטי מפולפל. אבל חייב להיעשות! |