![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just got all mano dalis mano individualizuotos įlaidai, ir jiems ketinama pradėti statyti kuo greičiau juo mano folkes prabusti ir mano draugas ateis turas, HES ketina padėti.
Čia Specifikacijos: E8200 45 nanometrų procesorius, OC'ing iki 4.0ghz + 2GB 800MHz RAM 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire pasirengęs maitinimo. GIGABYTE GA-P31-DS3l Kietasis kondensatoriaus plokštės. ASUS Silent kvadratinių EVO CPU COOLER Standard DVD-Drive 16x standartinis standusis diskas 250GB. NZXT didžiausias aušinimo puikus symmety (thats visi ji sako ant dėžutės xD) Taigi, jei kas domina man gali užtrukti keletą nuotraukų, bet aš nenoriu, kad atrodo, kad patogu bet aš žinau, man tai patinka.Aš taip pat šiek tiek nuotraukų / vaizdo, kai jos baigė jei kas nors yra nesiteikė apie tai. Thanks for reading, turi didelį rytas (jos 9 ir aš tiesiog negaliu nustygti) Mano sistema: Liam įlaidai ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fotografuoti, aš visada daryti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| He's not kidding Eltoc. ![]() Taip, post 'em up Norėčiau pamatyti juos.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Galima tikriausiai suspaudus truputį didesni už spec Odrobineczkę daugiau ![]() Tiesiog iš smalsumo, ką RAM jūs eiti?
|
| |||
| |||
| Nesate tikras, kad į RAM, jos 800MHz. Kažkas mano senas Custom įlaidai siūlai man pasakė, kad procesorius būtų pašalinus su 667MHz, I listened ![]() Problema, nors ir dirbau visą dieną vakar gavau viskas teisinga, bet Portatiles nieko nedaro. Aš tryed maitinimo su mano seno kompiuterio, kuris veikia. Bandžiau mano senas procesorius (Pentium D) ir nauja plokštė, bet ji vis dar nėra įkrauti. Kai sakau įkrauti I mean, i plug 24pin ir 4pin į pagrindinę plokštę, ir visa kita Žinoma, išjungti elektros tiekimą, bet nieko neįvyksta. Ive tryed jungiantis NZXT Korpusų maitinimo mygtuką, tačiau ji vis dar nieko. I'm going to imtis plokštę į kompiuterį parduotuvė šalia manęs ir mokėti maža kaina £ 5 pamatyti, jei ji neveikia, jis tikriausiai tiesiog išbandyti ir patikrinti, ar jis dirba ar ne. Jei jis dirba, manau jis ketina man pasakyti, ką aš padariau neteisingai ![]() Ir jei jis neturi Atgal į microdirect jis eina! Jei kas gali padėti, kad bus didelis ![]() Have a good morning. (3:31, ir jiems vis dar bando nustatyti jį) |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš praleidau vakar pastato ir vėl visiškai statybos ir šį rytą visa ateiti į nieką. Tada mano draugas išėjo ir pasakė: "O jums reikia įdėti šiek tiek Maitinimo įjungti atveju Portatiles" Ilgas ir štai išėjo galia ir ventiliatorius pradėjo verpimui (apie galia) Visą dieną iššvaistoma tačiau worthit ![]() Tad dabar jiems tiesiog bando išsiaiškinti, kur mažai atveju laidų poilsio eiti į pagrindinę plokštę ir tada man bus padaryta. Dam nedaug laidų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji turi pasakyti plokštės vadovą, kai jie išeina (Or atleast ji minų)
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Jos visos padaryta ^ ^ Nebus ilgo iki nuotraukų. Kaip jos vyksta: Nice blizga raudonos ir mėlynos Neon's, very nice. Labai garsiai, bet ne CPU 24C ir 45% ventiliatoriaus greičio būsenoje. taip jiems malonu. Didelės atveju, atrodo tikrai gražus ir parduodami savo senąjį PD prie draugo 17 "flatscreen kad galėčiau dvigubas ekranas ^ ^ |
|
| |||
| |||
| NUOTRAUKOS ![]() 24c tuščiosios eigos metu akcijų. OC kad iki 4GHz, jiems įdomu pamatyti temps tada. Sveikiname naujus statyti. Tie mažai laidai gali būti sudėtinga. tačiau jo turiu daryti! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Custom Search | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11 liepa 2009 13:31 |
| Ideali temperatūra vartotojo kompiuterio? | Theresonly1 | General Hardware Chat | 6 | 5 liepa 2009 14:33 |
| Individualizuotos PC niekada padaryta anksčiau, reikia pagalbos. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Hardware Chat | 67 | 12 spalis 2008 23:21 |
| Naujas vartotojo kompiuterį, kai padėti reikia = D | deldrice | General Hardware Chat | 41 | 21 rugsėjis 2008 16:28 |
| Mano pirmasis pagal užsakymą įlaidai. | Eltocliousus | General Hardware Chat | 30 | 15 vasaris 2008 01:57 |
| Temos įrankiai | |
| |