![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkal visas manas daļas mana pasūtījuma platformu un im gatavojas sākt ēku, tiklīdz mani folkes mosties un mans draugs nāk kārta, HES iet palīdzēt.
Šeit ir specs: E8200 45nm CPU, OC'ing uz 4.0ghz + 2gb 800MHz ram 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire gatavs elektroenerģijas padeves. GIGABYTE GA-P31-DS3l Solid capacitor motherboard. Asus kluss kvadrātveida EVO CPU Cooler Standard Dvd-Drive 16x standarta Cietais disks 250GB. NZXT maksimālā dzesēšanas ideāls symmety (Tas ir viss, kas teikts par box xD) Tātad, ja kāds ir ieinteresēts i varētu veikt dažas bildes, bet es nevēlos liekas geeky bet es zinu, I love it.Es arī jāņem dažas bildes / video, kad tā gatavo, vai kāds ir bothered par to. Thanks for reading, ir liels rīta (tās 9 un es nevaru uzturēt vēl) Mana sistēma: Liam's platformu ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fotografēt, es vienmēr do
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viņš nav kidding Eltoc. ![]() Yeah, post 'em up es gribētu redzēt.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jūs varētu būt iespējams, saspiež nedaudz vairāk spec par tiny nedaudz vairāk ![]() Tikko no ziņkārības, kāds RAM jūs dodaties?
|
| |||
| |||
| Nav pārliecināts par marku RAM, tā 800MHz. Kāds mans vecais pasūtījuma platformu pavediens man teica, ka procesors būs novērsis trūkumus ar 667MHz, es klausījos ![]() Problēma, lai gan, es pavadīju visu dienu vakar saņēmu viss pareizi, bet mātesplates nav nekas. Es tryed barošanas ar savu veco datoru, kas darbojas. Es mēģināju mans vecais CPU (Pentium D) ar jaunu mātesplati, bet tas vēl nav boot up. Kad es saku boot up to es domāju, i kontaktdakšu 24pin un 4PIN mātesplati un Protams viss pārējais, savukārt elektroenerģijas piegādē, bet nekas nenotiek. IVE tryed savieno NZXT Barošanas pogas, bet vēl neko. Es gatavojas ņemt mātesplati ar datoru veikals pie manis un maksāt nelielu cenas £ 5, lai noskaidrotu, vai tas ir bojāts, viņam / viņai, iespējams, būs tikai pārbaude, un redzētu, vai tas darbojas vai nē. Ja tas darbojas, tad es domāju, viņš / viņa gatavojas man pateikt, ko es izdarīju nepareizi ![]() Un ja tas nav atpakaļ microdirect tas pats! Ja kāds var palīdzēt, ka būs liels ![]() Ir labs rīta. (3:31 un im joprojām mēģina salabot) |
|
| |||
| |||
| ok to es pavadīju visu vakar ēkas un atkārtoti ēku un visu šo rīta doties uz neko. Tad mans draugs nāca un teica: "Ak, jums nepieciešams ievietot nelielu Power ieslēgt lietu motherboard" Garš un redzi varas nāca un ventilatoru sākušas darboties (par jaudu) Visu dienu izšķērdēta bet worthit ![]() Tātad tagad im tikai mēģina saprast, kur ir maz lietu vadi atpūtas doties mātesplate un tad man būs jādara. Aizsprosts maz vadi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| būtu teikt mātesplates rokasgrāmatā, ja tās aiziet (vai atleast tā rīkojās raktuvē)
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Tā viss darīts ^ Vai nevar būt ilgs līdz attēli. Kā tā notiek: Nice shiny sarkanā un zilā neona's, ļoti jauki. Ļoti skaļš bet CPU pie 24C un 45% ventilatora apgriezienu IDLE. tik im happy. lielas lietas, izskatās tiešām jauks un tirgo manu veco PD ar draugu 17 "flatscreen, lai es varētu Dual Screen ^ |
|
| |||
| |||
| BILDES ![]() 24c idle at krājumu. OC, ka uz 4GHz, im ieinteresēti redzēt temps tad. Apsveicam ar jaunu objektu būvniecību. Šie maz vadu var būt sarežģīta. bet tās gotta izdarīt! |
![]() |
|
| Bookmarks |