![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just got all my części mojej niestandardowych rig i im będzie zacząć budować to tak szybko, jak my folkes obudzić i moim przyjacielem jest okrągła, hes się do pomocy.
Oto specyfikacje: E8200 45nm procesorów, OC'ing do 4.0ghz + 2GB RAM 800MHz 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire ready zasilania. Gigabyte GA-P31-DS3l stałe kondensator płyty głównej. ASUS Silent Square EVO Cpu chłodnicy Standard DVD-Drive 16x standardowy dysk twardy 250 GB. NZXT maksymalne chłodzenie idealne symmety (thats all mówi na polu xD) Więc jeśli ktoś jest zainteresowany i może potrwać kilka zdjęć, ale nie chcę wydawać się do geeky ale wiem, I love it.I'll także trochę zdjęć / wideo podczas jego zakończeniu, jeśli ktoś ma kłopot na jej temat. Thanks for reading, have a great rano (i jego 9am I just can't keep nadal) My System: Liam's rig ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robić zdjęcia, i nie zawsze
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| He's not kidding Eltoc. ![]() Tak, po 'em up Chciałbym je zobaczyć.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Można mieć wyciska prawdopodobnie nieco wyższe spec dla odrobineczkę więcej ![]() Po prostu z ciekawości, co RAM czy pójść na?
|
| |||
| |||
| Nie masz pewności, marka barana, jej 800MHz. Ktoś w moim starym niestandardowe rig wątku powiedział mi, że procesor będzie bottlenecked z 667MHz, słuchałem ![]() Problem jednak, spędziłem cały dzień wczoraj dostał wszystko poprawne, ale płyta nie robi nic. I tryed zasilania z mojego starego komputera, który działa. Próbowałem mój stary CPU (Pentium D), z nową płytą, ale to nadal nie rozruchu. Kiedy mówię rozruchu i mean, i podłącz 24pin i 4pin do płyty głównej i oczywiście wszystko inne, włączyć zasilanie, ale nic się nie dzieje. Ive tryed łączące NZXT przypadku zasilania, ale nadal nic. I'm going do płyty głównej do komputera sklep blisko mnie i zapłacić niewielką cenę £ 5, aby sprawdzić, czy jest on uszkodzony, będzie ona prawdopodobnie tylko test i zobaczyć czy wszystko działa, czy nie. Jeśli to działa następnie Chyba on ma mi powiedzieć co zrobiłem źle ![]() A jeśli to nie powrót do microdirect to idzie! Jeśli ktoś może pomóc, że będzie wielki ![]() Have a good morning. (3:31 am i im nadal próbuje naprawić) |
|
| |||
| |||
| ok tak, spędziłem całe wczoraj budowy i odbudowy i całej tej rano przyjechać do niczego. Wtedy mój przyjaciel przyszedł i powiedział: "Nie musisz umieścić mały przełącznik zasilania w przypadku płyty głównej" Długie i oto przyszedł na moc i wentylator zaczął spinning (na mocy) A cały dzień zmarnowany, lecz worthit ![]() Więc teraz im tylko próbuje dowiedzieć się, gdzie reszta mały przypadku drutów go na płycie głównej, a następnie I'll be done. Dam trochę drutów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to powiedzieć, w płytach głównych podręcznik, w którym go (lub atleast ono zrobił dla kopalni)
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Jego wszystkich zrobić ^ ^ Nie będzie się długo do zdjecia. Jak jej się: Nice błyszczący czerwony i niebieski neon's, very nice. Bardzo głośno, ale w CPU 24C i 45% Prędkość wentylatora IDLE. tak im szczęśliwy. duża przypadku wygląda naprawdę ładne i obrocie moje stare PD do znajomego na 17 "Flatscreen więc mogę podwójnym ekranie ^ ^ |
|
| |||
| |||
| OBRAZKI ![]() 24c w stanie bezczynności. OC, że do 4ghz, im nowoczesny, aby zobaczyć czas potem. Gratulujemy nowej kompilacji. Te kable mogą być trochę skomplikowane. ale jej musi być zrobione! |