![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar mi-am toate piesele mele personalizat pentru îmbrăcăminte şi im de gând să-l înceapă construirea de îndată ce-mi folkes trezesc şi prietenul meu vine rotunde, Hes va ajuta.
Aici sunt specificatiile: E8200 45nm CPU, OC'ing la 4.0ghz + 2GB 800mhz RAM 8800GTS CoolerMaster extreme 650 SLI / Crossfire gata de alimentare. Gigabyte GA-P31-DS3l Solid condensator din placa de bază. Asus silenţios pătrat EVO cpu cooler Standard DVD-Drive 16x hard drive standard de 250GB. NZXT maximă răcire perfectă symmety (thats toate scrie pe cutie xD) Deci, dacă cineva este interesat s-ar putea sa ia niste poze, dar nu vreau să par a geeky dar stiu ca-mi place.Voi avea de asemenea, unele imagini / video, atunci când sa terminat, dacă este cineva deranjat de asta. Multumesc pentru lectura, au o mare dimineaţă (sa 9am şi eu doar nu se poate menţine în continuare) Sistemul meu: Liam's velatură ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a face fotografii, mi-am făcut
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| El nu e glumă Eltoc. ![]() Da, post-le Aş dori să le vadă.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ai putea avea, probabil, o apăsat uşor mai mare pentru o mică spec. pic mai mult ![]() Doar din curiozitate, ce te-ai dus RAM pentru?
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur pe face de berbec, sa 800mhz. Cineva din vechea mea personalizat velatură thread mi-a spus că ar fi bottlenecked Procesor cu 667MHz, am ascultat ![]() Problema însă, am petrecut toată ziua de ieri am totul corect placa de bază, dar nu face nimic. Am tryed de alimentare cu vechiul meu calculator, care funcţionează. Am încercat vechiul meu procesor (Pentium D), cu noua placa de bază, dar tot nu boot-te. Când spun boot până Adica, am conectaţi 24pin şi 4pin în placa de bază şi desigur totul altceva, la rândul său, pe de alimentare, dar nu se întâmplă nimic. Ive tryed conectarea NZXT cazul putere buton pentru a-l, dar încă nimic. Mă duc să iau placa de bază la un computer magazin de langa mine si sa plateasca un pret mic £ 5 pentru a vedea dacă acesta este deteriorat, el / ea, probabil, doar de test-l şi vezi dacă merge sau nu. Dacă funcţionează, atunci cred ca el / ea este de gând să-mi spui ce-am făcut greşit ![]() Şi dacă nu-l înapoi la microdirect merge! Dacă cineva poate ajuta că vom fi o mare ![]() Au o bună dimineaţa. (3:31 şi im încă încearcă să-l reparaţi) |
|
| |||
| |||
| OK Deci, am petrecut toată clădirea de ieri şi de re-construirea şi toată această dimineaţă pentru a nu ajunge la nimic. Apoi, prietenul meu a venit şi a spus cu privire la "Oh, trebuie să puneţi puţină putere comuta pe caz pentru placa de bază" Lung şi iată a venit la putere şi ventilatorul de filare a început (cu privire la putere) O zi întreagă, dar pierdut worthit ![]() Deci, acum im Încerc să dau seama în cazul în care restul de puţin cazul fire merge pe placa de bază şi apoi voi fi gata. Dam putin fire |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acesta ar trebui să spun în manualul plăcii de bază în cazul în care acestea merg (sau atleast este făcut pentru a mea)
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Sa terminat ^ ^ Nu va fi la timp pana pics. Cum sa merg: Nisa lucios rosu si albastru neon's, foarte frumos. Foarte tare, dar procesorului la 24C şi 45% viteza ventilatorului inactiv. deci im fericit. mare caz, pare foarte frumos şi tranzacţionate meu vechi PD la un prieten pentru un 17 "flatscreen ca sa ma pot dual ecran ^ ^ |
|
| |||
| |||
| IMAGINI ![]() 24c inactiv la stoc. OC că la 4ghz, IM curios pentru a vedea temps atunci. Felicitări pentru noul construi. Aceste puţine fire poate fi complicat. dar ei trebuie să fie făcut!! |
![]() |
|
| Marcaje |