![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jednoducho to všetko moje diely pre moje vlastné plošinu a im chystá začať stavebné ju, akonáhle to bude môj folkes prebudiť a môj priateľ je guľatý, HES chystá pomoc.
Tu sú parametre: E8200 45nm CPU, OC'ing na 4.0ghz + 2GB 800MHz RAM 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire pripravený napájania. Gigabyte GA-P31-DS3L Pevný kondenzátor doske. Asus tichého štvorcových EVO cpu cooler Štandardné DVD-Drive 16x štandardný pevný disk 250gigabajt NZXT maximálne chladenie perfektné symmety (to je všetko je napísané na škatuli xD) Takže ak niekto má záujem môže trvať aj niekoľko fotiek, ale nechcem, aby sa zdá, že Podivínský ale viem, že láska je.Uvidíme aj brať niektoré snímky / video pri jeho čistý či je niekto obťažoval o tom. Vďaka za čítanie, majú veľký ráno (jeho 9AM a jsem nemôže držať stále) Môj systém: Liam sa zmanipulovat ..?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
fotografovať, i vždycky
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
On to nie je vtip Eltoc.
![]() Jo, post 'em až by som sa na ne pozrieť.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Mohli ste pravdepodobne obmedzený mierne vyššia spec o trošičku viac ![]() Len tak zo zvedavosti, čo RAM ste ísť?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie ste si istí, o urobiť z barana, jeho 800MHz. Niekto v mojej starej vlastné plošinu vlákno mi povedal, že procesor bude úzkej s 667MHz, som počúval
![]() Problém, keď som strávil celý deň včera mám všetko správne, ale doska nič nerobí. I tryed napájací zdroj s mojimi starými počítači, ktorý funguje. Snažil som sa v mojich starých CPU (Pentium D) s novou desku, ale ešte nie je naběhnout. Keď hovorím naběhnout aj povedať, že aj plug 24pin a 4pin na doske a samozrejme všetko, zapnúť napätie, ale nič sa nedeje. Ive tryed pripojenie NZXT prípade vypínača na to, ale stále nič. Budem mať na doske s počítačom nakupovať u mne a zaplatiť malú cenu 5 libier, aby zistili, či je rozdelené, potom bude asi len test a zistite, či to funguje alebo nie. Ak to funguje tak myslím, že má ísť do povedz mi, čo som urobil zle ![]() A jestli to nie je späť na microdirect to ide! Ak niekto môže pomôcť, že bude veľkým ![]() Prajem dobré ráno. (3:31 am im a stále sa snaží opraviť) |
|
|
|||
|
|||
|
ok tak som strávil celý včerejšek budovanie a re-stavebné a celej ráno prísť na nič.
Potom môj priateľ prišiel a povedal: "Ach, čo potrebujete, aby sa trochu Power switch o prípadu na doske" Dlho a hľa, prišiel o moc a ventilátor začala spriadanie (o moc) A celý deň plytvá, ale worthit ![]() Takže im len snaží zistiť, kde je zvyšok malé veci idú drôty na základnej doske a potom uvidíme potrebné urobiť. Dam málo drôtov
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musím povedať, že v základnej doske manuál, kde idú (alebo atleast je to pre moje)
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|||
|
|||
|
Jeho všetky urobiť ^ ^
Nebude to dlho foto. Ako sa jeho: Nice lesklý červený a modrý neon je veľmi pekný. Veľmi hlasné, ale na CPU 24C a 45% otáčok voľnobehu. im tak šťastný. veľké veci, vyzerá naozaj pekne a je obchodovaný na PD môj starý priateľ pre 17 "flatscreen aj možné dvojitej obrazovky ^ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
FOTKY
![]() 24c voľnobehu na sklade. OC že 4GHz, im zvědavý vidieť temps potom. gratuluji k novej verzii. Tieto vodiče môžu byť trochu zložitejšia. ale musím urobiť!
|