![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довољно је добио сви моји делови за мој прилагођени катарка им и одласка на то старт буилдинг чим мој фолкес пробудити се и мој пријатељ је добио округли, хес идући у помоћ.
Ево наочаре: Е8200 45нм ЦПУ, ОЦ'инг на 4.0гхз + Рам 2ГБ 800мхз 8800ГТС ЦоолерМастер екстремним 650 сли / унакрсно ватра спремна напајање. Гигабајт ГА-П31-ДС3л Солид кондензатор матичне плоче. Асус СИЛЕНТ скуаре ЕВО Процесор фрижидери Стандардни ДВД-Дриве 16кс стандард 250ГБ хард диск. НЗКСТ максимална хлађења савршен сымметы (који све то каже на кутији КСД) Дакле, ако је ико заинтересован ја би могло да потраје неколико слика, али не желим да изгледају геекы али ја знам да волим.Ја ћу такође узети неке слике / видео нашто свој завршио је смета ако неко о томе. Хвала за читање, имају велико јутарњим (њен 9 и ја само не могу задржати и даље) Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сликати, ја увек ради
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Он није Елтоц киддинг. ![]() Да, пост 'ем уп Хтео бих погледати их.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Могли бисте имати стиснуте вероватно нешто виши спец за комадић више ![]() Довољно је из радозналости, што РАМ си го фор?
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни на упућивање на овна, његове 800мхз. Неко је у мом старом обичају катарка нит ми је рекао да би се процесор боттленецкед са 667МХз сам слушао ![]() Проблем иако сам провео цео дан, јуче је добио све исправне, али не ради ништа матичне плоче. ЈА трыед напајање са мојим старим рачунаром, који ради. ЈА суђен мој стари ЦПУ (Пентиум Д) матичне плоче са новим, али и даље не буде боот уп. Кад кажем боот уп Мислим, ја прикључити 24пин и 4пин на матичној плочи и офцоурсе све остало, скрените на напајање, али не дешава се ништа. Иве трыед повезивању НЗКСТ случају поуер буттон до њега, али још увек ништа. Им 'лијегање узети матичне плоче на рачунар дућан близу мене и плаћати малу цену 5 £ да видим ако је сломљен, он / она ће се вероватно само тест и видети ако то ради или не. Ако то ради онда ЈА ударити је он / она ће ми рећи шта сам учинио погрешну ![]() А ако он не врати се мицродирецт то иде! Ако било ко може помоћи да ће бити велики ![]() Хаве а гоод јутро. (3:31 им и даље покушава поправити) |
|
| |||
| |||
| ок, тако сам провео цео јучерашњи изградње и ре-буилдинг и целог овог јутра да дође у ништа. Онда је дошао мој пријатељ и рекао: "О ви треба ставити мало Поуер укључите случају да матичне плоче" Дуго и ево дошао на власт и почели вентилатор врти (на власти) А цео дан, али истрошен уортхит ![]() Тако сада им само покушава схватити где је остала у коферчић жице иду на матичној плочи, а потом ћу се уради. Дам мало жице |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| она треба рећи у приручник матичне плоче у којем се креће (или атлеаст то је за моје)
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Његова учинио све ^ ^ Неће бити дуго до пицс. Како његова одласка: Леп сунчан црвени и плави Неон-а, врло лепо. Врло гласан али ЦПУ на 24Ц и 45% брзине вентилатора мирује. па им сретни. велики случају, изгледа јако лепо и трговали мој стари ПД свом пријатељу за 17 "флатсцреен тако да ја могу дуал сцреен ^ ^ |
|
| |||
| |||
| СЛИКЕ ![]() 24ц неприсутан на складишту. ОЦ да 4гхз, Им знатижељан да види Темпс онда. честитке на новом градити. Они мало жице могу бити лукав. али његова Морам бити учињено! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цустом Сеарцх | пест79456 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 11. јула 2009 13:31 |
| Идеална температура за прилагођени ПЦ? | Тхересонлы1 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 5. јула 2009 14:33 |
| Цустом ПЦ, никад није учињено пре, треба помоћ. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Генерал Хардуаре Цхат | 67 | 12 октобар 2008 23:21 |
| Нови прилагођени ПЦ, неки помоћ потребна = Д | делдрице | Генерал Хардуаре Цхат | 41 | 21. сеп 2008 16:28 |
| Мој први цустом снаст. | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 30 | 15 фебруар 2008 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |