![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece yardım edecek HES benim özel teçhizat ve sohbet hemen benim folkes ve sonra arkadaşım yuvarlak gelir inşa başlamak girmek için tüm parçalar var.
İşte özellikleri şunlardır: E8200 45nm CPU, 4.0ghz için OC'ing + 2GB 800MHz bellek 8800GTS CoolerMaster eXtreme 650 SLI / Crossfire hazır güç kaynağı. Gigabyte GA-P31-DS3l Katı kapasitör anakart. Asus sessiz kare EVO işlemci soğutucu Standart DVD-Sürücü 16x Standart Sabit sürücü 250GB. NZXT maksimum bu kutuyu xD üzerine söylüyor) (şu tüm mükemmel symmety soğutma Eğer herkes ilgili bazı resimleri ama i delilerine özgü gibi istemiyorum çekmek might ama ben onu sevdiğini biliyorum.Ayrıca bazı resimler alır / Video zaman onun bitmiş eğer kimse bu konuda rahatsız olduğunu. Okuma için teşekkürler, harika bir sabah var (ve 9, sadece hâlâ devam edemez i) Benim Sistemi: Liam's teçhizat ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fotoğraf çekmek için, her zaman yapmak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O Eltoc Şaka değil. ![]() Evet, posta 'Em Up Onları görmek istiyorum.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Muhtemelen çok küçük bir daha bir daha yüksek özel sıkılmış olabilir ![]() Sadece meraktan, RAM için gitmek ne yaptı?
|
| |||
| |||
| Not the RAM make sure, onun 800MHz. Eski özel teçhizat iplik birisi olan İşlemci 667mhz ile bottlenecked olur, ben dinledim bana ![]() Sorun da, ben bütün gün dün ama herşeyi doğru var anakartın hiçbirşey yapmaz geçirdi. Benim eski bilgisayar ile çalışan güç kaynağı tryed. Ben yeni anakart ile eski işlemci (Pentium D) ama hala bir önyükleme kadar. Ne zaman i önyükleme Ben demek söylemek, i anakart ve elbette her şeyin en 24pin ve 4pin fişini, üzerinde güç kaynağı açın ama hiçbir şey olmaz. Ive bunun için NZXT durumda güç düğmesine bağlanma ama hala hiçbir şey tryed. Beni yakın bir bilgisayar mağazasında için anakart alıp küçük bir bedel ödemek olacak eğer bozuk olup olmadığını görmek için 5 YTL, o ihtimalle test edin ve eğer veya eserlerini görmek için tıklayınız. Eğer bu Onun tahmin çalışmaları / bana söylemek yanlış ne mi oluyor ![]() Eğer değilse geri microdirect için ne gider! Eğer herkes bu harika olacak yardımcı olabilir ![]() Iyi bir sabah var. (3:31 ve hala çözmeye çalışıyorum im) |
|
| |||
| |||
| Tamam öyleyse, ben hiçbir şey gelmek için dün bina ve yeniden the whole of oluşturma ve bu sabah bir bütün geçirdi. Daha sonra arkadaşım geldi ve dedi ki "Ah bir anakart için davayla ilgili küçük Güç geçiş eklememiz gerekiyor" Uzun ve güç işte fan ve iplik güç () başladı geldi Bir gün boşa ama worthit ![]() Peki şimdi nerede küçük durumda teller geri kalanını anakart ve sonra yapılabilir edeceğiz git anlamaya çalışıyorum Sohbet. Baraj küçük teller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu anakart nerede (veya atleast o benim için mi gitmek manuel olarak) diyebilirim
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Bu tüm yapılır ^ ^ Resimlerim kadar uzun olmayacak. Nasıl da giderek: Güzel kırmızı ve neonu's, çok güzel mavi parlak. Çok yüksek fakat CPU 24C ve% 45 fan hızını boş. çok mutlu Sohbet. büyük durumda görünüyor gerçekten hoş ve bir arkadaşım için bir 17 "Flatscreen Bunu yapamam çift ekranı eski PD ticareti ^ ^ |
|
| |||
| |||
| RESİMLER ![]() 24c stok at boş. OC olduğu için 4ghz, im sonra temps görmek için meraklı. Yeni inşa üzerinde tebrikler. Bu küçük teller yanıltıcı olabilir. ancak gerek yapılabilir! |
![]() |
|
| Bookmarks |