![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто отримав всі мої ролі для своїх Ріг звичаї і їм буде почати будувати його, як тільки моя folkes прокинутися і мій друг приходить раунду, ДЕК допоможе.
Ось специфікації: E8200 45nm процесорів, OC'ing до 4.0ghz + 2GB 800MHz RAM 8800GTS CoolerMaster крайня 650 SLI / Crossfire готовим харчуванням. Gigabyte GA-P31-DS3L твердотільних конденсаторів материнської плати. ASUS Silent Square EVO процесорний кулер Стандартний DVD-привід 16x стандартного жорсткого диска 250 Гб. NZXT максимальне охолодження досконалої symmety (Thats все це говорить про поле XD) Так що якщо хтось зацікавлений я міг би прийняти деякі фотографії, але я не хочу здаватися Geeky але я знаю, що я люблю його.Я також прийняти деякі фотографії / відео, коли її закінчили, якщо хтось турбувало про це. Спасибі за читання, мають велике ранок (його 9 ранку, і я просто не можу всидіти на місці) Моя система: Ріг Лайама ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| робити знімки, я завжди роблю
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він не жартує Eltoc. ![]() Так, Е. пост 'Up я хотів би їх бачити.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви могли б, імовірно, стиснув трохи вище, специфікація на чуть-чуть ![]() Просто з цікавості, що ОЗУ ти займаєшся?
|
| |||
| |||
| Чи не знаєте, роблять барана, його 800 МГц. Хтось в моїй старій потоку установка для користувача сказав мені, що процесор буде bottlenecked з 667MHz, я слухав ![]() Проблема однак, я провів вчора весь день отримали все правильно, але плата не робить нічого. Я Tryed харчування з мого старого комп'ютера, який працює. Я спробував мій старий процесор (Pentium D) з нової материнської платою, але він все ще не завантажитися. Коли я кажу про завантаження Я хочу сказати, підключіть 24PIN і 4pin в материнській платі, і звичайно ж все інше, увімкніть харчування, але нічого не відбувається. Ive Tryed з'єднує влада NZXT випадку кнопки, але ще нічого. Я збираюся взяти до материнської плати комп'ютера магазину поруч зі мною і заплатити невелику ціну £ 5, щоб побачити, якщо воно розбите, він / вона буде, ймовірно, просто перевірити його і подивитися, чи працює він чи ні. Якщо він працює, я думаю, він / вона збирається розповісти мені, що я зробив неправильно ![]() І якщо вона не повернеться до microdirect вона йде! Якщо хто може допомогти, що це буде великим ![]() Have Доброе утро. (3:31 ранку, і їм ще намагаються це виправити) |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я все будівельне вчора і знову будувати житло і вся ця ранку прийти ні до чого. Тоді мій друг, йдучи і сказав: "Ах ти, необхідно покласти маленький вимикач живлення на випадок до материнської плати" Довгі і ось прийшла на владу, і вентилятор почав обертатися (по потужності) Цілий день даремно, але worthit ![]() Так що тепер їм просто намагаюся з'ясувати, де решта мало проводів випадку йти на материнській платі, і тоді я буду робити. Гребля мало проводів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слід сказати в материнській платі, де вони йдуть (або Atleast він зробив це для моєї)
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Її зробили все ^ ^ Не буде довгим по фотографії. Яким його збираються: Nice блискучою червоною і синьою неонової's, дуже приємно. Дуже голосно, але процесор на 24C і 45% швидкості вентилятора IDLE. їм таким щасливим. велике діло, виглядає дуже приємно і торгував мій старий PD інший для 17 "плоский, щоб я міг Dual Screen ^ ^ |
|
| |||
| |||
| ФОТО ![]() 24c простою на складі. OC що 4GHz, їм цікаво подивитися, то Temps. Вітаємо з нової збірки. Ті, трохи проводів може бути складніше. але зробити свій Gotta! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Користувацький пошук | pest79456 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 11 липня 2009 13:31 |
| Ідеальна температура для користувача комп'ютера? | Theresonly1 | Генеральний обладнання чат | 6 | 5 липня 2009 14:33 |
| Custom PC, ніколи не робили раніше, потребує допомоги. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Генеральний обладнання чат | 67 | 12 жовтня 2008 23:21 |
| Новий призначений для користувача комп'ютер, деяку допомога необхідна = D | deldrice | Генеральний обладнання чат | 41 | 21 вересня 2008 16:28 |
| Моя перша установка звичай. | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 30 | 15 лютого 2008 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |