![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, Mano PC saugo paleisti save, ir negali paleisti net iki 5 kartų iš eilės. Viršuje, kad mano USB nustojo dirbti. Aš galvoju tai galėtų būti virusas (turiu tikrintuvą, kuris apsaugo juos aptikti ir pašalinti jas, tačiau manau, kad mes kalbame apie metų vertę iš jų), bet nežinau kodėl USB neveikia - Bandžiau juos išvalyti, bet išskyrus I don't know what else to do. Mano OS yra Windows XP Home Edition. Any help būtų Much appreciated! Be to, aš svarstymo apie defragmentavimo bit ir girdėjau, svarbu tai daryti reguliariai. Niekada defrag ... tai, kad kažkas man reikėtų daryti? Thanks a lot:) Eska |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souunds kaip perkaitimo.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteris išlaiko apie atnaujinimą | zkw111 | General Hardware Chat | 0 | Birželis 15, 2009 09:09 |
| KOMP paleisti | Warrenisit | Windows "operacinės sistemos | 25 | 13 sausis 2008 03:08 |
| Kompiuteris paleisti | Naja | General Hardware Chat | 8 | 13 gruodis 2007 15:06 |
| Iš naujo paleisti problema | kgilmore | General Hardware Chat | 3 | 9 gruodis 2007 08:06 |
| Atsitiktinai vėl iš naujo paleisti | Nemiga | General Hardware Chat | 4 | 21 spalis 2007 01:24 |
| Temos įrankiai | |
| |