![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, My pořád reštartovať PC, a môže znovu až 5 krát po sebe. Na vrchole sa, že moje USB porty, ktoré prestali fungovať. Já jsem přemýšlel, že by mohol byť vírus (mám checker, ktorý zachováva ich odhaľovanie a odstraňovanie ne, ale myslím, že budeme hovoriť o rokoch z nich stojí za to), ale já nejsem jistý, prečo USB porty nefungujú - Zkoušel jsem čistenie, ale iné, než že nevím, čo iného robiť. Môj OS je Windows XP Home Edition. Pomoci by sa veľa! Tiež som bol trochu čítania o defragmentaci a počul, že je dôležité, aby to na pravidelnom základe. Nikdy som Defrag ... je to niečo, čo treba robiť? Díky moc:) ESKA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souunds rád prehriatia.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové drží na reštartovanie | zkw111 | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 15. jún 2009 09:09 |
| Comp reštartovaní | Warrenisit | Operačné systémy Windows | 25 | 13. januára 2008 03:08 |
| Reštartovať počítač | naja | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 13. decembra 2007 15:06 |
| Restart problém | kgilmore | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 9. december 2007 08:06 |
| Opäť náhodne Restart | Nespavosť | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21. októbra 2007 01:24 |
| Thread Tools | |
| |