![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Поновно покретање мој ПЦ чува себе, и могу се поново покренути упто 5 пута узастопно. На врху тога, мој УСБ портови су се престали да раде. Ја размишљам да би могао бити вирус (Имам провјерник који их држи за откривање и избрисали их, али мислим да смо се говори о годинама важи од њих), ипак Им 'не сигуран зашто УСБ портови не раде - Покушао сам чишћење њих, али осим да сам не знам шта друго да урадите. Мој ОС је Уиндоус КСП Хоме Едитион. Било који помоћ би било велик део поштовати! Такође, био сам читајући мало о Дефрагментирање диска и чуо, важно је то учинити на регуларној основи. Ја никада преварити ... је да је нешто што би требало да буде радиш? Пуно хвала:) Еска |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Соуундс попут прегрејавања.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цомпутер успомена на поновно покретање | зку111 | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 15. јуна 2009 09:09 |
| Цомп поновног | Уарренисит | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 25 | 13 јануар 2008 03:08 |
| Цомпутер поновног | нив | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 13 децембар 2007 15:06 |
| Поновним проблем | кгилморе | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 9 децембар 2007 08:06 |
| Насуми поновним Опет | Несаница | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21 октобар 2007 01:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |