менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мій комп'ютер підтримує перезапуск ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 13:06
Нові члени групи

Default Мій комп'ютер підтримує перезапуск ...

Всім привіт,

Мій комп'ютер підтримує відновлення себе, а може перезавантажити ДО 5 разів поспіль. Крім того, моя USB порти перестали працювати.

Я думаю це може бути вірус (у мене шашка яка тримає їх виявлення і видалення їх, але я думаю, що ми говоримо про роки стоїть з них), але я не знаю, чому Порти USB не працює - Я намагався їх очищення, але крім цього я не знаю, що робити далі.

Моя ОС Windows XP Home Edition.

Будь-яка допомога буде набагато оцінили!

Крім того, я читав трохи про дефрагментації і чули це важливо робити це на регулярній основі. Я ніколи не Defrag ... це щось я повинен робити?

Велике спасибі:)

Eska
Old 4 лютого 2008, 13:46
Адміністратор групи

Default Мій комп'ютер підтримує перезапуск ...

Souunds як перегрів.

Відкрито справу і чисті всіх вентиляторів.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні тримає на перезапуск zkw111 Генеральний обладнання чат 0 15 червня 2009 09:09
Comp перезапуск Warrenisit Операційні системи Windows 25 13 січня 2008 03:08
Перезавантаження системи Наджа Генеральний обладнання чат 8 13 грудня 2007 15:06
Перезапустити проблема kgilmore Генеральний обладнання чат 3 9 грудня 2007 08:06
Випадкові Перезапустити Again Безсоння Генеральний обладнання чат 4 21 жовтня 2007 01:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.