menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potřeba poradenství pro případ fanoušků

Reply

Thread Nástroje
Old 9 ledna 2009, 17:01
Člen Skupina

Default Potřeba poradenství pro případ fanoušků

Ahoj kluci, im snaží dostat případě fanoušků. i dont soucítí, pokud jsou super mlčel. IVE hledal všude, ale neexistuje žádný spolehlivý způsob, jak vědět, zda jsou dobré a pokud to dlouho. I dont opravdu věřit mužstva z fanoušků, pokud nejsou k dispozici žádné recenze, takže její těžké kupovat. Im pouze hledáte 120mm ventilátory (120 x 25 se liší od 120 x 38? Rozdíl je pouze v hloubce takže myslím, že doesnt aerosol) Díky.
Old 9 ledna 2009, 17:13
Dárce Skupina

i jedinou značku i tutch je AKASA špičkové kvalitě posledních letech v důsledku kuličková ložiska není kartáček! ne tak nahlas jako levné značkové un ty .. dostanete, co si zaplatit a opravdu jsem měl tyto fanoušky alespoň 2 roky a nyní je stále ještě mlčel a spřádání ve stejnou rychlostí jako tomu bylo, když jsem jim zakoupili! i LED se stále pracuje AKASA to je pro vás všechny 120mm taky :-) někteří mohli říct 10liber je drahá, ale kolik jste levnější fanoušci si koupíte a nahradit za 2 roky? stojí za každý cent

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 9 ledna 2009, 20:27
Člen Skupina

v pořádku špatně se podívat díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Case fanoušků - Který z nich by měl být výfukového systému, který z nich by měl být příjem? phonealone Případy & Napájecí zdroje 1 20. červen 2009 04:19
Poradenství třeba některé věci ventilátory Koupil jsem jaymoshud Případy & Napájecí zdroje 5 10. červen 2009 10:16
Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans Ozzie82 Případy & Napájecí zdroje 6 28. únor 2009 15:43
Můžeš připojit případě ventilátory paralelně? cammochris Případy & Napájecí zdroje 3 20. Srpen 2008 14:46
Poradit s fanoušky patman1987 Obecné Hardware Chat 9 3. ledna 2008 19:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.