![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, im snaží dostat případě fanoušků. i dont soucítí, pokud jsou super mlčel. IVE hledal všude, ale neexistuje žádný spolehlivý způsob, jak vědět, zda jsou dobré a pokud to dlouho. I dont opravdu věřit mužstva z fanoušků, pokud nejsou k dispozici žádné recenze, takže její těžké kupovat. Im pouze hledáte 120mm ventilátory (120 x 25 se liší od 120 x 38? Rozdíl je pouze v hloubce takže myslím, že doesnt aerosol) Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i jedinou značku i tutch je AKASA špičkové kvalitě posledních letech v důsledku kuličková ložiska není kartáček! ne tak nahlas jako levné značkové un ty .. dostanete, co si zaplatit a opravdu jsem měl tyto fanoušky alespoň 2 roky a nyní je stále ještě mlčel a spřádání ve stejnou rychlostí jako tomu bylo, když jsem jim zakoupili! i LED se stále pracuje AKASA to je pro vás všechny 120mm taky :-) někteří mohli říct 10liber je drahá, ale kolik jste levnější fanoušci si koupíte a nahradit za 2 roky? stojí za každý cent
|
| |||
| |||
| v pořádku špatně se podívat díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Case fanoušků - Který z nich by měl být výfukového systému, který z nich by měl být příjem? | phonealone | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 20. červen 2009 04:19 |
| Poradenství třeba některé věci ventilátory Koupil jsem | jaymoshud | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 10. červen 2009 10:16 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 28. únor 2009 15:43 |
| Můžeš připojit případě ventilátory paralelně? | cammochris | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 20. Srpen 2008 14:46 |
| Poradit s fanoušky | patman1987 | Obecné Hardware Chat | 9 | 3. ledna 2008 19:31 |
| Thread Nástroje | |
| |