manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Trebate savjet za slučaj navijača

Reply

Thread Tools
Old 9 siječnja 2009, 17:01
Member Group

Default Trebate savjet za slučaj navijača

Hey guys, im obličje da biste dobili neki slučaj obožavatelja. JA stvarno dont care ako su super Nečujno. ive bio obličje svugdje, ali ne postoji pouzdan način da se zna ako su dobri, a ako dugo trajati. JA stvarno dont vjerovati ocjenama od navijača ako nema recenzija njegovih tako tvrdi da ih kupuje. Im samo u potrazi za navijače 120mm (120 x 25 ne razlikuje se od 120 x 38? Jedina razlika je u dubinu tako da mislim da se stvar) Hvala.
Old 9 siječnja 2009, 17:13
Donatorska Grupa

dobro je samo brand i tutch je AKASA vrhunska posljednjih godina zbog loptu ležajevi ne kist! ne kao glasan kao jeftini un branded one .. dobijete ono što plaćate za stvarno i ja imala tih navijača najmanje 2 godine i sada ima još Nečujno i predenje na istoj brzini kao i kad sam ih kupio! leds čak se i dalje rade taj AKASA za vas sve tamo 120mm previše :-) neki kažu £ 10 je skupo, ali koliko ste vi obožavatelji jeftinije kupiti i zamijeniti u 2 godine? vrijedan svaki peni

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Old 9 siječnja 2009, 20:27
Member Group

U redu bolestan check it out hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Case obožavatelja - Koji bi trebao biti ispušni ventil, što treba biti uzimanje? phonealone Cases & Power Supplies 1 20. lipnja 2009 04:19
Potreban savjet o nekim slučaju obožavatelji sam kupio jaymoshud Cases & Power Supplies 5 10. lipnja 2009 10:16
Buvara Master Elite 335 ATX - Case Obožavatelji Ozzie82 Cases & Power Supplies 6 28. veljača 2009 15:43
Mogu li spojiti slučaju obožavatelji paralelno? cammochris Cases & Power Supplies 3 20. kolovoz 2008 14:46
Savjetovanje s fanovima patman1987 General Hardware Chat 9 3. siječanj 2008 19:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.