kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Need tanácsok esetében rajongók

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2009, 17:01
Csoport tagja

Hé srácok, im looking, hogy néhány esetben rajongók. i dont igazán érdekel, ha vannak szuper csendes. ive keresett mindenhol, de nincs megbízható módon tudni, ha jó, ha sokáig tartott. I dont really bizalom értékelés a rajongók, ha nincs véleménye, ezért nehéz őket a vásárlásra. Im csak keres 120mm rajongók (ez 120 x 25 eltérnek 120 x 38? Az egyetlen különbség az, mélységét úgy gondolom ez nem számít) Köszönöm.
Old Január 9, 2009, 17:13
Donor Group

valamint az egyetlen márka i tutch van AKASA csúcsminőségű elmúlt évek miatt golyóscsapágyak nem ecsettel! nem olyan hangos, mint az olcsó márkás un is .. you get what you pay for tényleg és én ezeket a szurkolók legalább 2years most és még mindig néma és fonásra ugyanolyan sebességgel, mint azt tettem, mikor vásárolták őket! még a LED még mindig thats AKASA neked ott 120mm is lehet mondani :-) Néhány £ 10 drága, de mennyi olcsóbb rajongók ha vásárol, és a helyébe a 2 év? Worth every penny

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Old Január 9, 2009, 20:27
Csoport tagja

rendben van rossz Check it out kösz.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.