![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, im looking, hogy néhány esetben rajongók. i dont igazán érdekel, ha vannak szuper csendes. ive keresett mindenhol, de nincs megbízható módon tudni, ha jó, ha sokáig tartott. I dont really bizalom értékelés a rajongók, ha nincs véleménye, ezért nehéz őket a vásárlásra. Im csak keres 120mm rajongók (ez 120 x 25 eltérnek 120 x 38? Az egyetlen különbség az, mélységét úgy gondolom ez nem számít) Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamint az egyetlen márka i tutch van AKASA csúcsminőségű elmúlt évek miatt golyóscsapágyak nem ecsettel! nem olyan hangos, mint az olcsó márkás un is .. you get what you pay for tényleg és én ezeket a szurkolók legalább 2years most és még mindig néma és fonásra ugyanolyan sebességgel, mint azt tettem, mikor vásárolták őket! még a LED még mindig thats AKASA neked ott 120mm is lehet mondani :-) Néhány £ 10 drága, de mennyi olcsóbb rajongók ha vásárol, és a helyébe a 2 év? Worth every penny
|
| |||
| |||
| rendben van rossz Check it out kösz. |