mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Reikia patarimo dėl teismo gerbėjai

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 9, 2009, 17:01
Narys

Hey guys, im looking to get some atveju gerbėjai. I dont really care, jeigu jie yra super tylus. Ive ieško visur, tačiau nėra patikimas būdas sužinoti, ar jie yra geros ir jei jie ilgai. I dont really pasitikėjimo reitingus gerbėjų jei nėra Apžvalgos todėl jo sunku įsigyti. Im tik ieško 120mm fans (vertė 120 x 25 skiriasi nuo 120 x 38? Vienintelis skirtumas yra tas gylis tai manau jis doesnt matter) Ačiū.
Old Sausis 9, 2009, 17:13
Donorų grupės

gerai tik markės I tutch yra AKASA aukščiausios kokybės pastaruosius metus dėl rutulinių guolių ne šepečiu! ne taip garsiai kaip pigūs ir firminių tie .. Jūs gaunate tai, ką moka už tikrai ir aš šių ventiliatorių bent 2years dabar ir vis dar tyli ir verpimas tuo pačiu greičiu, kaip jie tai padarė, kai perkamos jų! net lemputės dar dirba thats AKASA jums ten visus 120mm labai :-) kai galima sakyti £ 10 yra brangi, bet kiek pigiau gerbėjai jūs galite pirkti ir pakeisti per 2 metus? verta kiekvieno penso

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.34GHZ Overclocked! Athlon64 3000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1,50 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB PCI G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster HD 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY oru aušinami HEATSINK
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50Mbps
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Langų 7-Ultimate
Old Sausis 9, 2009, 20:27
Narys

Allright ill check it out thanks.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.