Vajadzīgs padoms par lietu fans arī tikai zīmols i tutch ir AKASA visaugstākā kvalitāte pēdējos gados, ar lodīšu gultņiem nav suka! ne tik skaļi kā lētu un firmas tiem .. jums, ko jūs maksājat par tiešām un man bija šie fani vismaz 2years tagad, joprojām kluss un vērpšana ar tādu pašu ātrumu kā tas bija, kad es pērk viņiem! pat LED joprojām strādā thats AKASA jums tur visiem 120mm pārāk :-) daži varētu teikt, 10 £ ir dārga, bet cik daudz lētāk fani jūs pērkat un aizstāt 2 gadu? vērts katru peniju
Mana sistēma: P * L * * Z * M * Processor (s): 2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 + | Motherboard: Asus | RAM Operatīvā atmiņa: 1,50 GIG DDR | Graphics Card (s): 256MB PCI G-force | Sound Card: Sound Blaster HD 5,1 | Hard Drive (s): 1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's | Optical Drive (s): Pioneer DVD-RW | Case / PSU: pasūtījuma gadījumā un 650W PSU | Dzesēšana: DIY gaisa dzesēšanu Heatsink | Tīkla / Internets: neapstrādāta 50Mbps | Monitor (s): ACER 23 "(X233HB) | Operating System (s): Loga 7 Ultimate | |