![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti, im caut sa fac niste cazul fani. i dont grijă cu adevărat, dacă acestea sunt super silenţios. ive căutat peste tot, dar nu există nici o cale sigură de a şti dacă acestea sunt bune şi în cazul în care acestea ultimul timp. I dont încredere rating de fani, dacă nu există revizuiri sale atât de greu să le cumpere. Im numai caută 120mm fani (120 x 25 nu diferă de la 120 x 38? Singura diferenţă este adâncimea deci cred ca doesnt matter) Multumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| numai de bine de brand i tutch este AKASA calitate de top ultimii ani din cauza mingea lagăre nu peria! nu ca tare ca un marcă cele ieftine .. te ce-ai plăti pentru adevăr şi am avut aceste fani, cel puţin 2 ani şi acum există încă silenţios şi spinning la aceeaşi viteză aşa cum au făcut când am cumpărat-le! chiar de LED-uri sunt în continuare de lucru thats AKASA pentru tine toate 120mm prea :-) unii ar putea spune £ 10 este scump, dar cât de multe mai ieftin fani ai cumperi şi înlocuiţi în 2 ani? fiecare în valoare de penny
|
| |||
| |||
| bine bolnav verifica multumesc. |