menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Potreba poradenstva pre prípad fanúšikov

Reply

Thread Tools
Old 9 januára 2009, 17:01
Člen Skupina

Default Potreba poradenstva pre prípad fanúšikov

Ahoj kluci, im snaží dostať prípade fanúšikov. i dont soucítí, ak sú super mlčala. IVE hľadal všade, ale neexistuje žiadny spoľahlivý spôsob, ako vedieť, či sú dobré a ak to dlho. I dont naozaj veriť mužstva z fanúšikov, ak nie sú k dispozícii žiadne recenzie, takže jej ťažké kupovať. Im len hľadáte 120mm ventilátory (120 x 25 sa líši od 120 x 38? Rozdiel je iba v hĺbke takže myslím, že doesnt aerosol) Vďaka.
Old 9 januára 2009, 17:13
Darcu Skupina

i jediná značka i tutch je AKASA špičkovej kvalite posledných rokoch v dôsledku guľôčkové ložiská nie je kefka! ne tak nahlas ako lacné značkové un ty .. dostanete, čo si zaplatiť a naozaj som mal tieto fanúšikov aspoň 2 roky a teraz je ešte stále mlčala a spriadanie vo rovnakou rýchlosťou ako tomu bolo, keď som im zakúpili! i LED sa stále pracuje AKASA to je pre vás všetkých 120mm taky :-) niektorí mohli povedať 10liber je drahá, ale koľko ste lacnejšie fanúšikovia si kúpite a nahradiť za 2 roky? stojí za každý cent

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 9 januára 2009, 20:27
Člen Skupina

v poriadku zle sa pozrieť vďaka.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.