![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci, im snaží dostať prípade fanúšikov. i dont soucítí, ak sú super mlčala. IVE hľadal všade, ale neexistuje žiadny spoľahlivý spôsob, ako vedieť, či sú dobré a ak to dlho. I dont naozaj veriť mužstva z fanúšikov, ak nie sú k dispozícii žiadne recenzie, takže jej ťažké kupovať. Im len hľadáte 120mm ventilátory (120 x 25 sa líši od 120 x 38? Rozdiel je iba v hĺbke takže myslím, že doesnt aerosol) Vďaka.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i jediná značka i tutch je AKASA špičkovej kvalite posledných rokoch v dôsledku guľôčkové ložiská nie je kefka! ne tak nahlas ako lacné značkové un ty .. dostanete, čo si zaplatiť a naozaj som mal tieto fanúšikov aspoň 2 roky a teraz je ešte stále mlčala a spriadanie vo rovnakou rýchlosťou ako tomu bolo, keď som im zakúpili! i LED sa stále pracuje AKASA to je pre vás všetkých 120mm taky :-) niektorí mohli povedať 10liber je drahá, ale koľko ste lacnejšie fanúšikovia si kúpite a nahradiť za 2 roky? stojí za každý cent
|
|
|||
|
|||
|
v poriadku zle sa pozrieť vďaka.
|