![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы гуыс, им хандсоме за добити неки случај обожаватеља. ЈА стварно донт царе ако су супер Нечујно. иве био хандсоме свуда, али не постоји поуздан начин да се зна ако су добри, а ако дуго трајати. ЈА стварно донт веровати оценама од навијача ако нема рецензија његових тако тврди да их купује. Им само у потрази за навијаче 120мм (120 кс 25 не разликује се од 120 кс 38? Једина разлика је у дубину тако да мислим да се ствар) Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро је само бранд и тутцх је АКАСА врхунска последњих година због лопту лежајеви не Млазницу! не као гласан као јефтини ун брандед оне .. добијете оно што плаћате за стварно и ја имала тих навијача најмање 2 године и сада има још Нечујно и предење на истој брзини као и кад сам их купио! ледс чак се и даље раде тај АКАСА за вас све тамо 120мм превише :-) неки кажу 10 £ је скупо, али колико сте ви обожаватељи јефтиније купити и заменити у 2 године? вриједан сваки пени
|
| |||
| |||
| У реду болестан цхецк ит оут хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цасе обожаватеља - Који би требао бити издувни вентил, што треба да буде узимање? | пхонеалоне | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 20. јуна 2009 04:19 |
| Потребан савет о неким случају обожаватељи сам купио | јаымосхуд | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 10. јуна 2009 10:16 |
| Бувара Мастер Елите 335 АТКС - Цасе Обожаватељи | Оззие82 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 28 фебруар 2009 15:43 |
| Могу ли спојити случају обожаватељи паралелно? | цаммоцхрис | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 20 аугуст 2008 14:46 |
| Саветовање са фановима | патман1987 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 јануар 2008 19:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |