![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, дивлячись їм для одержання деяких випадках вболівальники. I Dont дійсно допомогу, якщо вони супер мовчати. Ive шукали скрізь, але немає надійного способу дізнатися, якщо вони хороші, і якщо вони довго. I Dont дійсно довіряти рейтингам вентилятори, якщо немає відгуків тому його важко купити їх. Їм тільки шукає 120-мм вентиляторами (Does 120 х 25 відрізняється від 120 х 38? Єдина різниця полягає в глибину, так я думаю, це не принципово) Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а єдиний бренд I tutch є Akasa високої якості останніх років у зв'язку з шарикопідшипниками не пензлем! Не так голосно, як дешево ООН фірмових ті .. Ви отримуєте те, що ви платите за реально і я ці вентилятори принаймні 2years тепер і досі мовчав і обертатися з однаковою швидкістю як вони це робили, коли я купив їх! навіть світлодіоди продовжують працювати Thats Akasa для вас там все 120mm теж :-) Хтось може сказати £ 10 коштує дорого, але скільки вам дешевше вентилятори ви купуєте і замінити на 2 роки? варто кожного пенні
|
| |||
| |||
| Allright жорстокого Check It Out спасибо. |