![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
By to běh World of Warcraft dobré?
Díky za pomoc Specifikace Dodatečné specifikace Pevný disk Velikost: 320 gigabajtů Operační systém: Microsoft Windows Vista Home Ultimate Procesor Typ: Intel Pentium E2140 / 1,6 GHz Multi-Core technologie: Dvou-jádrové Cache Memory Typ: L2 cache Instalovaný Velikost: 1 MB RAM Installed Size: 1 GB / 2 GB (max) Technologie: DDR II SDRAM Úložiště Pevný disk: 1 x 320 GB - standardní - Serial ATA-300 - 7200 ot. / min Operační systém / Software Za předpokladu, OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Graphics Controller Typ: Integrovaný Graphics Processor / Vendor: Intel GMA 950 Optické mechaniky Typ: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Read Speed: 40x (CD) / 16x (DVD) Write Speed: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Expanzní / Připojení Expansion Bays Total (Free): 2 (1) x 5.25 "x 1/2H | 3 (2) x 3.5" x 1/3H Expansion Slots Total (Free): 2 (0) x memory - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) x procesor | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
|
|||
|
|||
|
budete potřebovat grafickou kartu než integrovanou grafickou kartou, něco jako 8600GTS bude probíhat velké s World of Warcraft.
|
|
|
|||
|
|||
|
tak to zvyklý běžet dobře na všech?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
na id říci, že by boj o nízké nastavení bez gfx kartu, má někdo vědět, pokud jsou na palubě, nebo postupné zlepšování přinejmenším? Myslím, že jsou docela k ničemu, pokud Vám to jen dokumentuje fakt?
|
|||
|
|||
|
Yep desce videocard není vůbec dobrá. Slyšel jsem lidi hraje wow s 8400, ale 8600 by byla lepší.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak asi
256 MB ATI Radeon HD 2400 PRO |