![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želite ovaj mali World of Warcraft dobra? Hvala za pomoć Specifikacije Dodatne specifikacije Hard Drive Veličina: 320 GB Operativni sustav: Microsoft Windows Vista Ultimate Home Procesor Tip: Intel Pentium E2140 / 1.6 GHz Multi-Core Technology: Dual-Core Cache Memory Type: L2 cache Installed Size: 1 MB RAM Installed Size 1 GB / 2 GB (max) Tehnologija: DDR II SDRAM Pohrana Hard Drive: 1 x 320 GB - standard - Serial ATA-300 - 7.200 rpm Operacijski sustav / Software Provided OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Graphics Controller Tip: Integrirana Graphics Processor / Vendor: Intel GMA 950 Optička memorija Type: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Read Speed: 40x (CD) / 16x (DVD) Write Speed: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Proširenje / Povezivost Expansion Bays Total (Free): 2 (1) x 5.25 "x 1/2H | 3 (2) x 3.5" x 1/3H Expansion Slots Total (Free): 2 (0) x memory - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) x procesor | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| vam je potrebna grafička kartica umjesto onboard grafiku, nešto poput 8600gts će se izvoditi uz veliki World of Warcraft. |
|
| |||
| |||
| na taj način Internet navika trčanje dobro na sve? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na id kažu da bi borba na niskim postavkama bez gfx karticu, se bilo tko znati ako oni su postupno onboard out ili poboljšanja reći najmanje? Mislim oni su prilično beskoristan, osim ako tvoj samo dokumentiraju stvarno?
| |||
| |||
| Yep onboard grafičke nije dobro na sve. Imao sam čuo ljude igranje wow sa 8.400, ali 8.600 bi bilo bolje. |
|
| |||
| |||
| Kako o 256MB ATI Radeon HD 2400 PRO |