![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vajon fut ez a World of Warcraft jó? Thanks for help Specifikáció További adatok Hard Drive Size: 320 GB - Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Home Ultimate Processzor Típus: Intel Pentium E2140 / 1.6 GHz Multi-Core Technology: Dual-Core Cache memória Típus: L2 cache Telepített méret: 1 MB RAM Telepített méret: 1 GB / 2 GB (max) Technológia: DDR II SDRAM Tárolás Hard Drive: 1 x 320 GB - standard - Serial ATA-300 - 7200 rpm Operating System / Software Feltéve OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Graphics Controller Típus: Integrált Grafikai processzor: Intel GMA 950 Optikai adattárolás Típus: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA - Read Speed: 40x (CD) / 16x (DVD) Írási sebesség: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Expansion / Connectivity Expansion Bays Total (Free): 2 (1) x 5.25 "x 1/2H | 3 (2) x 3.5" x 1/3H Expansion Slots Total (Free): 2 (0) x memória - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) x processzor | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| szüksége van egy grafikus kártya nem alaplapi grafikus, olyasmi, mint egy 8600GTS tart nagy a World of Warcraft. |
|
| |||
| |||
| így szokás futtatni jó egyáltalán? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| id na mondom akkor harc alacsony beállítások nélkül gfx kártya, csinál akárki tud ha azok fokozatos fedélzeten ki vagy fejlessze tovább szólva? Úgy értem, ők eléggé használhatatlan, kivéve, ha Ön éppen dokumentáló igazán?
| |||
| |||
| Ja az alaplapi videókártya nem jó egyáltalán. Hallottam játékos játszik wow a 8.400, de a 8600 jobb lenne. |
|
| |||
| |||
| Mit szólnál 256 MB ATI Radeon HD 2400 PRO |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keresi a vásárlás új asztali New Ajánlás | Kiehugh | Általános fémáru Chat | 7 | November 12, 2009 16:25 |
| Nyomtatható Tájékoztassa please.Best egyet kap | ashmehta | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 20. május 2008 12:38 |
| Tud akárki adjon tanácsot ez spec kérem? £ 500 | ithica23o7 | Általános fémáru Chat | 8 | 30. december 2007 14:28 |
| Ram Tájékoztassa szükség. | zika | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 5. augusztus 2007 12:01 |
| Téma eszközök | |
| |