![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar šiuo paleisti World of Warcraft gera? Thanks for help Specifikacijos Papildomos specifikacijos Hard Drive Size: 320 GB Operacinė sistema: Microsoft Windows Vista Home Ultimate Procesorius Type: Intel Pentium E2140 / 1.6 GHz Multi-Core Technology: Dual-Core Cache Memory Type: L2 cache Installed Size: 1 MB RAM Installed Size: 1 GB / 2 GB (max) Technology: DDR SDRAM Sandėlis Kietasis diskas: 1 x 320 GB - standard - Serial ATA-300 - 7200 rpm Operating System / Software OS Provided: Microsoft Windows Vista Home Premium Graphics Controller Tipas: Integruota Graphics Processor / Vendor Intel GMA 950 Optical Storage Type: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Read Speed: 40x (CD) / 16x (DVD) Write Speed: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Expansion / Connectivity Expansion Bays Total (Free) 2 (1) x 5.25 "x 1/2H | 3 (2) x 3.5" x 1/3H Expansion Slots Total (Free) 2 (0) x memory - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) x processor | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| jums reikia grafikos plokštę, o ne į bortą grafika, kažkas panašaus 8600gts bus vykdoma Didžiosios su World of Warcraft. |
|
| |||
| |||
| todėl įpratęs veikti gerai visiems? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na id pasakyti, kad tai būtų kova dėl mažo parametrus be gfx kortele, Ar kas nors žino, jei jie yra laipsniškas laive atlikti arba pagerinti mažų mažiausiai? aš tai jie yra labai nenaudingas, nebent jūsų tiesiog užfiksuoti tikrai?
| |||
| |||
| Yep Borto videocard nėra gera ne visiems. Aš girdėjau žmonės žaidžia wow su 8.400, bet 8.600 būtų geriau. |
|
| |||
| |||
| Gal 256MB ATI Radeon HD 2.400 PRO |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieškomas pirkti naujus Desktop Naujoji Pasitarkite | Kiehugh | General Hardware Chat | 7 | Lapkritis 12, 2009 16:25 |
| Spausdintuvas Pasitarkite please.Best vieną gauti | ashmehta | Digital Imaging & Printers | 4 | Gegužė 20, 2008 12:38 |
| Ar kas nors patarti dėl šio Spec please? £ 500 | ithica23o7 | General Hardware Chat | 8 | 30 gruodis 2007 14:28 |
| Ram Pasitarkite reikia. | zika | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 5 rugpjūtis 2007 12:01 |
| Temos įrankiai | |
| |