![]() |
|
| |||
| |||
| Vai tas darbojas World of Warcraft labs? Thanks for help Specifikācijas Papildu specifikācijas Hard Drive Size: 320 GB Operating System: Microsoft Windows Vista Home Ultimate Processor Type: Intel Pentium E2140 / 1.6 GHz Multi-Core Technology: Dual-Core Cache Memory Type: L2 kešatmiņa Installed Size: 1 MB RAM Installed Size: 1 GB / 2 GB (max) Technology: DDR II SDRAM Glabāšana Hard Drive: 1 x 320 GB - standard - Serial ATA-300 - 7200 rpm Operating System / Software OS Provided Microsoft Windows Vista Home Premium Graphics Controller Type: Integrated Graphics Processor / Vendor: Intel GMA 950 Optical Storage Type: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Read Speed: 40x (CD) / 16x (DVD) Write Speed: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Expansion / Connectivity Expansion Bays Total (Free): 2 (1) x 5.25 "x 1/2H | 3 (2) x 3.5" x 1/3H Expansion Slots Total (Free): 2 (0) x memory - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) x processor | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| Jums nepieciešams grafikas karte, nevis kuģa grafika, kaut kā 8600gts darbosies liels ar World of Warcraft. |
|
| |||
| |||
| tāpēc paradis darboties labi visiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na id teic, ka tas būtu cīņa ar zemiem iestatījumiem nav gfx karti, vai ikviens zina, ja tās ir pakāpeniskas gaisa kuģī, veic vai uzlabo, lai neteiktu vairāk? es domāju tie ir diezgan bezjēdzīgi, ja jūsu tikai dokumentālas tiešām?
| |||
| |||
| Yep borta videocard nav labs vispār. Biju dzirdējis cilvēkus spēlējot wow ar 8.400, bet 8.600 būtu labāk. |
|
| |||
| |||
| Kā par 256MB ATI Radeon HD 2400 PRO |