![]() |
|
| |||
| |||
| Would warcraft iyi bu koşmak dünya? Thanks for help Özellikler Ek Özellikler Hard Drive Size: 320 GB İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Home Ultimate İşlemci Tür: Intel Pentium E2140 / 1,6 GHz Çok Çekirdek Teknolojisi: Çift-Çekirdekli Önbellek Türü: L2 önbellek Yüklü Boyut: 1 MB RAM Yüklü Boyut: 1 GB / 2 GB (max) Teknoloji: DDR II SDRAM Depo Hard Drive: 1 x 320 GB - standard - Serial ATA-300 - 7200 rpm İşletim Sistemi / Yazılım OS Provided: Microsoft Windows Vista Home Premium Grafik Denetleyicisi Türü: Entegre Grafik İşlemci / Vendor: Intel GMA 950 Optik Sürücüler Türü: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Okuma Hızı: 40x (CD) / 16x (DVD) Yazma Hızı: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Genişletme / Bağlantı Genişleme Yuvaları Toplam (Serbest): 2 (1) x 5,25 x 1/2H | 3 (2) x 3.5 "x 1/3H Genişleme Yuvaları Toplam (Serbest): 2 (0) x memory - DIMM 240-pin | 1 (1) x PCI Express x16 | 1 (0) işlemci x | 2 (2) x PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| yerine onboard grafik, bir 8600GTS sözleri dünya ile büyük çalışır gibi bir grafik kartı gerekir. |
|
| |||
| |||
| bu yüzden hiç iyi koşmak alışkanlık? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| id deki düşük ayarları eğer onboard dışarı phasing veya az söylemek iyileştirilmesi, does kimse bilmek bir gfx kart olmadan mücadele öne sürüyorlar? i sürece sadece gerçekten belgelendiren onlar hoş yararsız anlamına?
| |||
| |||
| Yep onboard Videocard hayır tüm iyi. İnsanların ancak 8.400 8.600 ile daha iyi olurdu wow oynarken duymuştu. |
|
| |||
| |||
| Ne dersiniz 256MB ATI Radeon HD 2400 PRO |