![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хіба це запустити World Of Warcraft добре? Дякуємо за допомогу Специфікації Додаткові характеристики Жорсткий диск Розмір: 320 ГБ Операційна система: Microsoft Windows Vista Home Ultimate Процесори Тип: Intel Pentium E2140 / 1,6 ГГц Multi-Core Technology: Dual-Core Кеш пам'ять Тип: кеш L2 Встановлення: 1 МБ ОЗУ Встановлення: 1 Гб / 2 Гб (макс.) Технологія: DDR II SDRAM Сховище Жорсткий диск: 320 х 1 Гб - стандарт - Serial ATA-300 - 7200 об / хв Операційна система Надані ОС: Microsoft Windows Vista Home Premium Графічний контролер Тип: Комплексне Graphics Processor / Vendor: Intel GMA 950 Оптичні накопичувачі Тип: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM - Serial ATA Швидкість читання: 40X (CD) / 16x (DVD) Швидкість запису: 40x (CD) / 16x (DVD ± R) / 8x (DVD ± R DL) Розширення / зв'язність Expansion Bays Total (Free): 2 (1) х 5,25 "х 1/2H | 3 (2) х 3,5" х 1/3H Слоти розширення Total (Free): 2 (0) X пам'яті - DIMM 240-контактний | 1 (1) х PCI Express x16 | 1 (0) х процесорів | 2 (2) X PCI | 1 (1) |
|
| |||
| |||
| Вам потрібна відеокарта, а не бортового графіки, щось на зразок 8600GTS буде працювати з великим World Of Warcraft. |
|
| |||
| |||
| тому він звичку працювати-то толк? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ID NA б сказати, що боротьба на низьких настройках без GFX карта, Хто-небудь знає, якщо вони поступово з бортових або підвищення по меншій мірі? Я маю на увазі вони досить марним, якщо тільки ваші документування насправді?
| |||
| |||
| Так бортового відеокарта не годиться. Я чув, як люди грають Wow з 8400 але 8600 буде краще. |
|
| |||
| |||
| Як щодо 256MB ATI Radeon HD 2400 PRO |