![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей .... Имам решение на enemax PSU ... намерен тук
Това ще бъде достатъчно за ... горната част на линията четворни ядрото, 8 концерта на овен, горната част на линията gfx, двойна екрани, добро mobo и всички останали 2ри въпрос ... Im търси за DVD четец и писател, за да четат и пишат в същото време ...... за предпочитане черни ... 50 лири да харчите за сканиране ... Im търсят сега, но аз знам много DONT така помагат apretiated благодарности
Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами да четат и пишат по едно и също време или да копирате директно от диска, без да диск копиране на твърдия диск), трябва 2 отделни дискове, и аз ще се предполага, че получавате най-малко 850W PSU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Да знам, че ще получат 2 дискове biut ще писатели 2 се оправи или ще имам нужда от читател и писател ... също и за какво са ти най-добрите писатели pata или SATA
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам един от тези enermax 1000 вата PSU в къщата ми в семейството компютър.
|
|||
|
|||
|
OK ... Наздраве е добър PSU? I wasn't, ако сте сигурни, че ще ми годни гигабайт Aurora 3D случай
също ocnce на PSU проблем се изчиства ... Какво DVD писател дискове ще бъдат най-добре ... pata или SATA ... Аз търсех в ASUS черно с lightscribe ... с 2 писатели да пишат и 2 на DVD в същото време? cheeers отново |
|
|
|||
|
|||
|
С 2 пише, бихте могли да направите два часа дискове наведнъж, копирате директно от един към друг и че имате резервно копие, ако не успее.
SATA е по-бърз интерфейс, макар и не много дискове все още подкрепят това. Имам LG GSA-H10N DVD Super-мулти rewriter (поддържа всички formants, но не Bluray или HD DVD), въпреки че аз смятам, че това е било superceeded. |
|
|
|||
|
|||
|
Kool така 2 ASUS SATA на би било добре след това
|
|
|
|||
|
|||
|
OK ... Просто окончателно потвърждение, преди да го купя сега ... PSU е добро ASUS SATA двойна слой писатели X 2 ще работи с моята система?
Благодаря за пускане с repetive тези въпроси ... Аз просто искам да DONT разбирайте погрешно нещо |
|
|
|||
|
|||
|
arghhhhh !!!!!! че 100 вата ernemax isn't изложени още
IM Сюч N00B A * бретон главата стена *нали ... се нуждаят от различни 1000 вата PSU за какво трябва да имат банкова карта тук, готови да поръчате го
|